Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok mennyire hátrány, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyire hátrány, ha egy 20as évei elején járó pasi tapasztalatlan a szex terén?

Figyelt kérdés
Mondjuk dumálgattok, megimerkedtek, eltudnál vele képzelni egy kapcsolatot, aztán kiderül, hogy egy nővel volt még de azzal sem sokáig.

2022. márc. 18. 12:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

20 évesen ez önmagában még nem baj.

A kérdés az, hogy MOST mihez kezdesz magaddal?

2022. márc. 18. 12:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én 30 is elmúltam, volt 4 barátnőm, de még én sem mondanám magam tapasztaltnak, mivel barátnők közt is néha évek teltek el. Szóval, ha érzelmek fogják hozzádfűzni, szerintem nem lesz ebből baj. Őszinte kommunikáció legyen köztetek minden téren, főképp, ami a vágyaitokat illeti és akkor nincs az az Isten, hogy ne működne jól idővel a szex.

F

2022. márc. 18. 12:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Semennyire sem az. Egy normális, tapasztalt lány vigyázni fog rád.
2022. márc. 18. 12:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Normális épeszű lánynak ez előny, mert az ilyen srác vigyázott magára és nem adta magát el minden olcsó kis cafkának. Akinek meg hátrány az mehet a mátai ménesbe.
2022. márc. 18. 13:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Tök jó! Végre valaki előtt szűzként semmi félni/szégyellnivalóm nem lenne.
2022. márc. 20. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!