Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szopni szeretek vagy szeretitek ha szoptatnak ?
Figyelt kérdés
2022. márc. 18. 08:15
1/10 anonim válasza:
utoljara baba korban szoptatnak te idiota. vegyel le egy t-t es talan azt jelenti majd a mondatod amire gondoltal. vagy ha nem, kapd elo a csocsod.
2/10 anonim válasza:
Szerintem, a szoptatás jól kifejezi a fiú fölényét.
3/10 anonim válasza:
Nem szeretem ha szopatnak. Jobb ha a saját tempómban csinálhatom.
5/10 anonim válasza:
" Csajok szopni szeretek ".
Akkor buzogány vagy.
6/10 anonim válasza:
Szeretem ha dominálnak ebben a helyzetben és akér erőszakkal is szopatnak
23l
8/10 anonim válasza:
Szerintem kb. alap hogy a fiú szopat, ha már térdelek.
10/10 anonim válasza:
Mindkettő. De utóbbi csak párkapcsolatban ha már ismerjük egymást eléggé, és kialakult a bizalom és az egymásra hangolódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!