Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hány foktól viseltek otthon "laza" ruhát?
Laza alatt azt értem, hogy nem pulóverben vagytok otthon, hanem pl dekoltázsos felső, vagy csak sima póló, rövid gatya,feszülősebb ruha.
Azért kérdezem, mert az én barátnőm még 24fokban is pulóverben 2db harisnyával szokott betakarózva lenni az ágyban, miközben én majdnem megdöglök a hőségbe, és ez a fajta öltözködés negatívan befolyásolja a szexualitásunkat is, mert így tényleg csak nagyon ritkán láthatom az alakját.
Másoknak esetleg van hasonló gondjuk?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Nem a hőmérséklettől függ ez hanem inkább a hangulatomtól de szinte mindig ahogy hazaérek egyszál melltartóban és bugyiban szoktam lenni néha felveszek egy lengébb blúzt és egy rövid nadrágot. (Ha egyedül vagyok bár szinte mindig egyedül vagyok)
25L
Csak nyáron vagyok ilyen cuccban otthon, amúgy cicagatya+pulcsi. Alváshoz meg vastag pizsama.
Szerintem ha ez befolyásolja a szexuális életeteket, az régen rossz. Lehet a vastag ruha alá is szexi fehérneműt venni pl. Meg az utcára csak csinosabban megy ki.
Nem a téli és a nyári öltözködés volt a kérdés, hanem az otthoni hőmérséklet.
Ettol függetlenül mindenkinek ment a pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!