Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta és milyen gyakorisággal látogatod a szexualitás kategóriát? Rendszeresen válaszolsz is a kérdésekre vagy inkább csak olvasgatsz? Mennyi idős vagy, nő vagy férfi?
Pár éve, főleg unalom űzésre, a színvonal egyre gyérebb sajnos!
Szoktam válaszolni, ha értelmes a kérdés, volt, akivel privátban is hosszabban beszélgettem, de ritka az értelmes beszélgető partner.
34/F
Magát az oldalt úgy 10 éve látogatom hellyel-közzel, de a kategóriát csak bő két éve. Hozzávetőlegesen rendszeresen itt vagyok, de hangulatomtól, meg a kérdésektől függ, hogy mennyire válaszolok.
40+n
2016 végén regisztráltam ide, azóta rövidebb-hosszabb kihagyásokkal látogatom ezt az oldalt, és ezt a kategóriát is.
Sokkal többet olvasok, mint válaszolok.
Volt már innen több randim is, az egyikből kapcsolat is lett, bár nem tartott sokáig.
23F
Én pár napja regisztráltam... egyelőre csak ámulok és bámulok az olvasottakon XD
33/F
4 éve regiztem az oldalra, de ezt a kategóriát csak 1 éve nézegetem, néha válaszolgatok ha érdemes.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!