Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Régen tényleg volt ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen tényleg volt ilyen érett nős dolog a zserbóban?

Figyelt kérdés
Állítólag ha fiatal pasiként bementél és rendeltél egy zserbót egy kávéval és egy érett nő kinézett magának akkor üzenhetett a pincérrel h bejössz neki és ezek után mindenki tudta h ha akarsz akkor felmehetsz hozzá és kapsz pénzt a szexért.
2022. márc. 17. 08:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
He?
2022. márc. 17. 08:11
 2/11 anonim válasza:
75%
Igen.
2022. márc. 17. 08:14
 3/11 anonim ***** válasza:
26%
Hol? Én szeretem a zserbót. :'D
2022. márc. 17. 08:29
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Igen ez igaz. Kivéve, hogy ha jól emlékszem, nem zserbót kellett rendelni, hanem Rigó Jancsit. De valóban volt ilyen.
2022. márc. 17. 08:54
 5/11 anonim ***** válasza:
57%

Igen!

Haveri társasággal voltam bent, és egy csinos 70-es nő italt küldött nekem, és odahívott.

Kérte, hogy mossam meg a hátát, a Király utcában lakott.

Mivel jól nézett ki, szép feszes volt, nekem sem kellett több.

Jól meg lett dugva, a végén kaptam pénzt, és lestem egy nagyot.

Nem direkt mentünk be haverokkal!

2022. márc. 17. 09:03
 6/11 anonim ***** válasza:
28%
Hát ez kicsit ilyen urbánus legendának tűnik. Ha mégis tudtok valami ilYesmi ami működik, hát én ellátogatott oda. De blindre nem fogok 3500Ft os sütiszeletet majszolni, amúgy sincs szükségem a sok szénhidrátra
2022. márc. 17. 09:20
 7/11 anonim ***** válasza:
52%

sensual_man: Egyel fölötted írtam, nem legenda!

Valóban létező ilyen hely volt, ami velem történt 27 évvel ezelőtt volt.

2022. márc. 17. 09:26
 8/11 anonim ***** válasza:
76%
Én is jártam oda sokat, egyetemista koromban.Több idősebb nővel volt kalandom onnan.Pénzt a továbbtanuláshoz így tudtam szerezni, konditermet,étkezést mind mind fizették nekem, cserébe kaptak egy huszonéves,szépen kisportolt,kozmetikába,szoláriumba járó pasit.Sokszor elvittek plázázni is,ilyenkor azt választhattam amit akarok.egy volt akivel egy évig éltem, ő Budán lakott,egy hatalmas villában, amit a férjétől kapott mikor elváltak.Ő adott nekem egy kocsit is, de sajnos vége lett, mert szerelmes lettem, egy csoporttársamba, és ő meg nem akarta hogy öreg nőkhöz járkáljak.
2022. márc. 17. 09:29
 9/11 anonim ***** válasza:
79%
Igen, de sokszor inkébb idős urak talláltak be.
2022. márc. 17. 09:48
 10/11 anonim ***** válasza:
14%

elvileg legenda, mese habbal, de nem kizárt, hogy 1 jóképű csoró legényre rácuppant pár rózsadombi bújzsúr múmia.

Minden esetre én megtömném őket 100 000 ért

2022. márc. 17. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!