Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban BP.-en a szex természetesebb?
" Vidéken nem mernek még egy jót dugni sem az emberek! "
Hát ez jó.
Még nem hallottam ilyen hülyeséget.
Kérdező , ezt magad hoztad össze vagy segítettek???
ma 16:30
Na igen,erről beszélek..
Budapesti vagyok, pár évig éltem vidéken, kisvárosban. Nem mondanám, hogy a szex nem természetes itt vagy ott, viszont az ismerkedés, párkeresés nehézkesebb vidéken. Kevés a lehetőség, a hely, ahol ismerkedni lehet. A pletyka is hozzájárul a problémához. Aki barátkozik környezetében, azt elég sokan ismerik. Minél jobban, minél többen, annál nagyobb eséllyel beszélik ki. Miután postás kézbesítő lettem sokan ismertek, viszont a csajozás is könnyebb lett. Azt persze nem állítom, hogy akkoriban sok gyermek született a környékben, akik rám hasonlítottak. ;-) Ám határozottan megnőtt a randizásaim vagy épp az alkalmi partnereim száma. :-D
A közvetlen lakókörnyezetemben nem jártam senkivel, így elkerült a szomszédok pletykája. A járásvonalakon pedig igen diszkrét voltam. Randizni a közeli nagyvárosba jártunk, így kevésbé voltunk szem előtt a kisvárosban. Persze megesett, hogy többen láttak, megtudták, de nemigen zavart engem sem, a páromat vagy az ismerősöket sem. Egyetlen egy féltékenységi eset volt, de abból sem lett balhé. (egyik munkatársnőnek bejöttem, de nekem a barátnője tetszett és avval jöttem össze)
Szex szempontjából semmi érdemleges különbség nincs. Vidéken is, nagyvárosokban vagy a fővárosban egyaránt vannak jó és rossz szeretők.
50F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!