Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, volt már olyan, hogy haverotok, vagy kicsit
távolabbi ismerősötök barátnője indult be rátok?
Volt. Túlságosan meg akartam érteni. Összevesztünk a lánnyal mert a haverom fontosabb. Ennyi a vége
2022. márc. 16. 14:49
2022. márc. 16. 14:55
Sokszor volt, de én az ilyent nem használtam ki, ha igaz barátomról volt szó. Viszont olyan tettem, hogy akit ismertem már 15 éve és csak el-el jártunk közösen ide-oda, hogy a felesége kikezdett velem és nem utasítottam el, de mint írtam ő nem volt soha a barátom csak a haverom az meg már nálam más kategória. Haver lehet sok az ember életében, akikkel le van bármikor, de barát csak egy kézen megszámlálható egyed adódik mindenki életében, tehát barátoknak soha nem teszünk keresztbe sehogysem, azokat meg kell becsülni!
2022. márc. 16. 15:00
1X igen. De nem használtam ki
2022. márc. 16. 15:18
Nem. De volt olyan hogy az akkori párom legjobb barátnője indult be ránk.
2022. márc. 16. 16:16
Igen volt ilyen élethelyzet. Kollégám nagyon szexi neje, aki szintén a cégnél dolgozott rám indult. Alapvetőn teljesen egy hullámhosszon voltunk a csajjal. Mivel három műszakban dolgoztunk, én külön épületszárnyban, ahová idegen nem léphetett be, 18-06 között pedig egyedül voltam ügyeletben, akkor jött be, amikor akartuk. Lényegében nem is vette senki észre! (még ágy is volt, de ettől függetlenül feltaláltuk magunkat ;-) )
Egy nővel megismerkedve egy párkereső oldalon, azért találkoztunk, mert néhány házra laktunk egymástól. Remekül összebarátkoztunk, de eleinte nem is volt köztünk szex. Együtt mentünk ismerkedő buliba. Én elváltként ő házasként, de rossz kapcsolatból. Férje számítógépszerelő volt. Amikor elromlott a gépem bemutatott a férjének, aki meg is javította. Érdekes módon a pasival is jól kijöttem. Lényegében nyitott házasságan éltek, csak a gyerekek miatt nem bútoroztak szét. Később mégis összebújtam a nővel, de más jellegű volt az igényünk az ágyban, így nem volt folytatása. Ennek már 22 éve, de máig barátok vagyunk a csajjal! (időközben elvált, egyedül él)
2022. márc. 16. 17:17
Volt igen. Több alkalommal is. 3as parti lett mindből. Ilyen jó haverjaim vannak. Egyik alkalom siman annyi volt, hogy a haverom nálam lakott. A baratnője ott volt. A konyhában ökörködtünk. Valamit beszólt a csaj en meg viccesen mondtam neki, hogy kabd be. Erre ő, vedd elő. Mondom majd a haverom. Erre elővette a sracnak és elkezdte szopni. Én meg csak néztem kerek szemekkel. Nem hagyták abba. Simán csinalták. Nézek kérdőn a haveromra. Ő meg int hogy menjek oda. Oda álltam melléjük. A csaj felnezett ahogy térdelt és elkezdett kocsomagolni. Harcra kész voltam már. Simán engem is elkezdett szopni. Elég izgi volt. Egy darabig folytattuk a konyhaban, aztán javasoltam hogy menjünk be a nappaliba. A kanapen folytattuk. Elég komoly harmas lett belőle. Aztán még párszor. 30F
2022. márc. 16. 19:18
Volt. Az akkori barátom (múlt időben egy köcsög volt), a csajjal is rosszul bánt és tudtam, hogy az én barátnőmre is rámozdult részegen akkoriban, szóval éltem a lehetőséggel, majd utána nyíltan el is mondtam neki. Nem tartottam akkor már barátnak, de bármennyire is fura, ezzel jót tettem, mert a csajnak adtam elég erőt, hogy felálljon és megtalálja önmagát.
2022. márc. 16. 19:25
Volt kollégám,jó haverom volt,nem vagyok rá büszke de a csaja rám volt izgulva,igaz még másokra is rajtam kivül,de mindig úgy helyezkedett,olyanokat cselekedett amivel hergelt és egyre közelebb férközött hozzám,végül beadtam a derekam mert én se a monogámiámról vagyok hires,de az ö esetében a haverom miatt is tartottam magam...fura módón a tényleges lelkiismeretfurdalás ellenére ismét akartam a csajt mert irtó jó volt vele az ágyban,meg a kocsiban meg mimdenhol ahol épp hülyére dugtuk magunkat.Rengetegszer voltunk együtt,nem birtam paramcsolni a farkamnak,igazából már nem.is akartam...sajnos..el is vesztettem a haverom,mert lebukás lett belöle,de szegény srác nagy balek volt ilyen szempontból,de viszont betegesen szerette a csajt,a mai napig együtt vannak.Azóta jó pár hapsiról tudtam még plusz akiröl nem:))
2022. márc. 17. 06:56
Volt ilyen. Meg is dugtam a csajt. Ki is derült. Haverság ugrott.de megérte
2022. márc. 17. 10:24
Kapcsolódó kérdések: