Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nektek mennyire izgató egy köldök piercing?
Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 16:39
12/17 anonim válasza:
Imádom a piercingeket szóval számomra nagyon
13/17 anonim válasza:
Eddig nem volt vele bajom, de az túlzás hogy tetszik, inkább semleges.
14/17 anonim válasza:
Enegm mindenféle piercing zavar, mert nem tartom szükséges dolognak. Föleg olyan helyen, ha van, mint pl. farok, nyelv, tehát intim részen. Hát oda aztán szerintem tényleg nem való.
15/17 anonim válasza:
nekem nagyon izgato tud lenni, egy elmondhatatlan formaban teszi szexibbe a hasat, es ezaltal az osszkepet szamomra.
16/17 anonim válasza:
Nekem visszataszító, mert oda szerintem nem való, ahogy a herezacsira, vagy a péniszre sem. A nyelvben sem szeretem, orrban pedíg olyan, mintha piszkos lenne. Mármint az orrod lenne piszkos. A piercing különben sem európai tradíció. Utánzás, de értelme, vagy magyarázata nincsen.Sajnálom, ha valósznüleg begyepesedettnek fogtok titulálni. Nem vagyok öerg, sem konzervatív, de nekem nem tetszik, és ennyi. Arról még nem is szóltam, hogy mennyi betegséget hordozhat egy piercing... sajnos..._(
17/17 anonim válasza:
Fiú létemre évek óta van karika a köldökömben, de még nem volt tőle semmi bajom! (ld: előttem szóló.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!