Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha elvileg nem számít a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elvileg nem számít a péniszméret, akkor miért van az, hogy minden ilyen témából szatirikus humort csinálnak? (Putyin kis pélója)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

De nemcsak politikában bárhol máshol vannak ilyen dehonesztáló, sértegető, cinikus ábrázolások a remélt nagy pénisz érdekében való kompenzálásról.

Ez ugyanolyan, mintha törpéket, fogyatékosokat, urambocsá' né***eket, ci*****kat vagy melegeket sértegetnének.

A kispénisz (vagy az alacsonyság) mégsem számít egyáltalán a polkorrektség tabutémájának. Nyugodtan lehet sértegetni a kispéniszűeket, miközben a rasszistákat gyűlölni kell.

Miért van ez a kettős mérce? Miért, kérdezem én?

2022. márc. 15. 13:03
 1/8 StevenUp ***** válasza:
54%

Neked őszintén nem mindegy?

Azért van mert a pasik ilyen egybites lények, akik még büszkék is arra hogy egészségtelen sz*r életet élnek. Így ha meg akarod bántani őket akkor ez az egy téma amivel el tudod bizonytalanítani. És tényleg rengeteg poént lehet róla csinálni

2022. márc. 15. 13:13
 2/8 A kérdező kommentje:

#1: Nem mindegy, mert a pénisz ugyanúgy egy genetikailag adott tulajdonság, mint a külső, a magasság, a bőrszín vagy a szexuális orientáció.

Utóbbiakon való sértegetéseket és megbélyegzéseket mégis megvetek nagyon sok országban (nyilván nem nálunk, ahol amúgy is sok rasszista/homofób van), vannak országok ahol még büntetik is.

A péniszmérettel mégis bárhol nyugaton is lehet viccelődni, poénkodni, sértegetni vagy alázni másokat, akik ebben szenvednek miközben nem tehetnek róla, hogy kicsi nekik.

Akkor hogy is van ez?

2022. márc. 15. 13:19
 3/8 A kérdező kommentje:
*megvetik nagyon sok országban
2022. márc. 15. 13:20
 4/8 anonim ***** válasza:
62%
Mert igenis számít a péniszméret a nőknek. Aki mást mond, az hazudik.
2022. márc. 15. 13:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Egy mentálisan egészséges férfi nem érzi hátrányban magát attól, hogy milyen pénisze.

A mentális zavart ábrázolják ezek a dolgok.

2022. márc. 15. 13:26
 6/8 anonim ***** válasza:
52%
De, számít a méret. Mindenkinek van minimum, és maximum, hazudik aki mást mond. De azt én se értem, hogy ebből minek ennyi gyerekes vicc. Minden esetre akinek van egy egészséges önbizalma, az nem veszi magára.
2022. márc. 15. 13:49
 7/8 anonim ***** válasza:
94%
Mert valójában egy rendkívül fontos és meghatározó tulajdonság egy férfinél a péniszméret, pont ezért próbálja tagadni ennyire mindenki, hogy nem fontos. Közben de, nagyon.
2022. márc. 15. 17:53
 8/8 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem a nem számít a méret úgy értendő, hogy ha egy kicsit kisebb, mint az átlag, az nem probléma. Ha tényleg nagyon kicsi, az szerintem a legtöbb nőnek negatívum, persze nem állítom, hogy nincs olyan, akinek pont az tetszik, vagy aki azzal kompatibilis. De a legtöbb férfi valamennyire átlagos és nem valamelyik szélsőséget képviseli, ezért gondolom elmondható, hogy a legtöbb esetben tényleg nem számít annyira. Ha viszont mikropénisz, akkor kb. garantált, hogy a legtöbb nő nem fogja azt mondani, hogy nem számít.
2022. márc. 16. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!