Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők ti vonalzóval jártok szexelni, hogy mekkora az aktuális partner farka?
Figyelt kérdés
Vagy ilyen jó a szemmértéketek, hogy megállapítjátok ránézésre?2022. márc. 15. 07:40
1/13 anonim válasza:
Én tolómérővel.
Csak akkor tolhat, ha lemértem.
18/eskü lány
3/13 anonim válasza:
Régebben lemértem jópárat, ma már megmondom szemre. Volt 50+ partnerem, van tapasztalat.
N
4/13 anonim válasza:
Vonalzóval (hossz), tolómérővel (vastagság) és keménységmérővel. csak ha mindhárom adat megfelelő, akkor lehet valami köztünk.
5/13 anonim válasza:
Pontosan, ha nem felel meg a méret akkor szexelni sem fogok..
6/13 anonim válasza:
Ugyan én pasi vagyok de eskü még izgatna is ha elővenné a csaj a mérőcentit és nekem esne.. Pedig teljesen átlagos vagyok oda lent! 😅😂
7/13 anonim válasza:
Dehooogy...
Én centivel járok! Ha lemértem, és ha megfelelő számomra akkor mehet a szex :D
Am nekem elég jó a szemmértkem +-1-2centit tévedek, de az belefér
9/13 anonim válasza:
Miről ilyen hihetetlen, hogy egyes nők tudják, hogy van, aki tudja, hogy mennyi az annyi? És ez mást miért zavar?
10/13 A kérdező kommentje:
Engem csak az keserít el, hogy a nők a farok mérete alapján választanak partnert, nem az alapján, hogy milyen ember az illető. Legyen nagy farka, de ha gyilkos sem érdekel.
2022. márc. 15. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!