Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról a férfiról, aki nem fekszik le a párjával, ha menstruál?
Ilyenkor nincs szex, nincs nyalás, csak simogatás.
Férfiak és nők véleményére egyaránt kíváncsi vagyok. (Egy F-Férfi vagy N-Nő jelzést kérek szépen a válasz végére)
Köszönöm!
Mindenképpen olyan párt szeretnék, aki ilyenkor is lefekszik velem, nekem ez fontos. Nekem nem fáj ott helyileg semmi szerencsére, nagyon jól esik a szex, talán jobban is, mint máskor.
Akkor is mehet, ha sok a vér, a szex is jobban kihozza ráadásul, de ez engem egyáltalán nem zavar.
Erről nem akarok lemondani egy párkapcsolatban, úgyhogy olyan férfi kell nekem, aki szintén bírja a vért.
A nyalást ilyenkor nem várom el. Nem nagyon kell előjáték se, pár csók után képes vagyok már mászni a másikra, a vér miatt pedig a síkosság is kiváló.
Több olyan pasival találkoztam, akit zavart, nem illünk össze.
N
Mi nem szoktunk ilyenkor szexelni, én szoktam neki orálozni, illetve egyszer volt anál ilyenkor. Az elején én se szeretném, viszont a 4-5. napon, amikor már egész nap csak pár csepp vér van, közvetlenül zuhanyzás után én örülnék, ha lenne valami. De párom szerintem undorodik tőle, amit elfogadok, mindenkinek más az ingerküszöbe.
L
mensi alap nem szexelek és amelyik pasi ezt nem érti meg annak kívánom h élje át amit én szoktam abban a 5 napban
pont nem érdekel j kanos vagy bújna vagy bármi más
csak hagyjon nyugiba vérezni és görcsölni fájni és néha lázas is vagyok olyankor. szóval a hátam közepére sem kívánom a szexet
Első két napban kizárt, akkor halálomon vagyok. De utána ha minden oké, barátommal a fürdőben csináljuk. Nyalás természetesen nincsen, mondjuk alapból sincs nagyon, mivel abban nem tudom elengedni magam.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!