Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok arról a férfiról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról a férfiról, aki nem fekszik le a párjával, ha menstruál?

Figyelt kérdés

Ilyenkor nincs szex, nincs nyalás, csak simogatás.

Férfiak és nők véleményére egyaránt kíváncsi vagyok. (Egy F-Férfi vagy N-Nő jelzést kérek szépen a válasz végére)

Köszönöm!

2022. márc. 14. 18:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
40%
Nem bírom a vér látványát, rosszul vagyok, de ha bent van a tampon, és frissen mosott, simán el viszem csiklón nyelvvel, mert ő is segít rajtam. Néha ha nagyon kívánós akkor popsiszex!40F
2022. márc. 14. 19:50
 12/19 anonim ***** válasza:
80%

Mindenképpen olyan párt szeretnék, aki ilyenkor is lefekszik velem, nekem ez fontos. Nekem nem fáj ott helyileg semmi szerencsére, nagyon jól esik a szex, talán jobban is, mint máskor.

Akkor is mehet, ha sok a vér, a szex is jobban kihozza ráadásul, de ez engem egyáltalán nem zavar.

Erről nem akarok lemondani egy párkapcsolatban, úgyhogy olyan férfi kell nekem, aki szintén bírja a vért.

A nyalást ilyenkor nem várom el. Nem nagyon kell előjáték se, pár csók után képes vagyok már mászni a másikra, a vér miatt pedig a síkosság is kiváló.

Több olyan pasival találkoztam, akit zavart, nem illünk össze.

N

2022. márc. 14. 19:52
 13/19 anonim ***** válasza:
70%

Mi nem szoktunk ilyenkor szexelni, én szoktam neki orálozni, illetve egyszer volt anál ilyenkor. Az elején én se szeretném, viszont a 4-5. napon, amikor már egész nap csak pár csepp vér van, közvetlenül zuhanyzás után én örülnék, ha lenne valami. De párom szerintem undorodik tőle, amit elfogadok, mindenkinek más az ingerküszöbe.

L

2022. márc. 14. 19:54
 14/19 anonim ***** válasza:
79%

mensi alap nem szexelek és amelyik pasi ezt nem érti meg annak kívánom h élje át amit én szoktam abban a 5 napban

pont nem érdekel j kanos vagy bújna vagy bármi más

csak hagyjon nyugiba vérezni és görcsölni fájni és néha lázas is vagyok olyankor. szóval a hátam közepére sem kívánom a szexet

2022. márc. 14. 19:55
 15/19 anonim ***** válasza:
5%
Amikor a párom menstruál nem szoktunk szexelni. Én nem kértem és ő nem is engedné. Igazából egyszer volt esetem amikor egy nővel lefeküdtem, nem igazán tudom ki akarta. Amikor megláttam az aktus végén a péniszemet egy életre elment a kedvem az ilyen szextől. F
2022. márc. 14. 19:55
 16/19 anonim ***** válasza:
23%
Velem még sosem feküdt le menstruáló férfi.
2022. márc. 14. 22:59
 17/19 anonim ***** válasza:
4%
Én pasi vagyok és sosem lennék rá képes. Próbáltam már, nekem borzalmas volt.
2022. márc. 15. 00:43
 18/19 anonim ***** válasza:
80%

Első két napban kizárt, akkor halálomon vagyok. De utána ha minden oké, barátommal a fürdőben csináljuk. Nyalás természetesen nincsen, mondjuk alapból sincs nagyon, mivel abban nem tudom elengedni magam.

L

2022. márc. 15. 06:55
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, mi a halál faszának kellett mindenkit lepontozni aki nem akar szexelni menstruáció alatt?
2022. márc. 15. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!