Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok arról a férfiról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról a férfiról, aki nem fekszik le a párjával, ha menstruál?

Figyelt kérdés

Ilyenkor nincs szex, nincs nyalás, csak simogatás.

Férfiak és nők véleményére egyaránt kíváncsi vagyok. (Egy F-Férfi vagy N-Nő jelzést kérek szépen a válasz végére)

Köszönöm!

2022. márc. 14. 18:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
70%

Mi szoktunk olyankor is dugni.

N

2022. márc. 14. 18:31
 2/19 anonim ***** válasza:
87%

Nőként én nem fekszem le ilyenkor a párommal, kellemetlenül érezném magam.

Nyalás meg fujj… na ebbe bele sem szeretnék gondolni.

25 vagyok

2022. márc. 14. 18:34
 3/19 anonim ***** válasza:
50%
Sosem volt gond egy partneremmel sem, hogy szexeljünk mikor menstruálok. Gumi nélkül, tabit szedek, keveset vérzek. Annyi, hogy a higénia ilyenkor extra fontos, meg egy törcsit leterítek, és kész. Nyalást kivéve mehet minden, ha épp nem fáj semmi. Szerintem egyszerűen fantáziátlan, aki ilyenkor nem szexel. Húzhat gumit, lehet játekokat is használni, megoldhatató. Nekem furcsa, ha valaki ettől tart, mert sosem tapasztaltam. Nekem ott kezdődik az önzés, amikor ő semmit, de azért legyen leszopva.
2022. márc. 14. 18:42
 4/19 anonim ***** válasza:
79%
Nekem a volt feleségem sem akart ilyenkor szexelni, zavarta. A mostani párom sem akar ilyenkor semmit, plussz még fáj is neki, úgyhogy elfogadtam, megértettem. Volt, hogy szex közben lett véres a farkam, az exem rögtön abba is hagyta. Nagyon kiscsikó koromban, két ilyen alkalom volt, az egyik csajjal gumival szexeltünk, a másikkal meg gumi nélkül, de nagyon a végén volt már.
2022. márc. 14. 18:53
 5/19 anonim ***** válasza:
75%
Ez a nőtől is függ. Ha ő akarja akkor miért ne. A nőt szeretni kell a hónap minden egyes napján. Nem zavar a vér(ez egy természetes dolog). Bele élvezek utána meg ki is nyalom. Nem vagyok kis finnyás pöcs.
2022. márc. 14. 19:02
 6/19 anonim ***** válasza:
62%
Engem zavarna
2022. márc. 14. 19:03
 7/19 anonim ***** válasza:
86%
Pasiként tudok nyilatkozni. Volt olyan párom akinek 0-ra zuhant a libidója olyankor (kibírtam azt a pár napot), meg olyan is akinek a csillagos égbe lőtt. Az orált skippeltem, de minden más ugyanúgy. Mármint majdnem ugyanúgy, dupla törcsi, vagy a fürdőben csináltuk ÉS ugyanúgy védekeztünk (ritkán, de van hogy több petesejt érik be egyszerre - kétpetéjű ikrekről gondolom hallottál már - olyankor is teherbe lehet esni).
2022. márc. 14. 19:06
 8/19 anonim ***** válasza:
88%
Hacsak nem nagyon a végén vagyok minimális vérrel, akkor fel vagyok puffadva, rossz a közérzetem és alapból utálatos helyzet, nemhogy még szexeljek is. Összebzjás ok, ha éppen úgy vagyok, orált adni ok, de ezen felül egyikünk se akar semmit.
2022. márc. 14. 19:07
 9/19 anonim ***** válasza:
82%

ált ha utolsó nap van akkor nincs gond mert éppen csak van valami

de előtte két napig ömlik, na akkor betétet is óránként cserélek és napi 3 zuhany tuti megvan - szóval akkor nem szexelek

2022. márc. 14. 19:21
 10/19 anonim ***** válasza:
65%

Eng zavarna, ha igy nem lenne szex, egy volt, aki azt mondta, hogy meg sosem csinalta igy, de nem is szeretne. Rosszul esett, mert a tobbiekhez kepest o nem fogadott el ebben az allapotomban. Szoval direkt nem kezdemenyeztem, de amint felallt neki o huzta le a bugyimat es mondta is a vegen h egyaltalan nem is erdekelte kozben.

!N

2022. márc. 14. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!