Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nem bír magával, és egy lánynak megsimogatná, megtapizná a cicijét pl. az utcán ,mi lenne ?
Figyelt kérdés
2022. márc. 14. 16:23
1/11 anonim válasza:
a magyar igazsagszolgaltatast ismerve max ejnyebejnye
2/11 A kérdező kommentje:
Mit szólna hozzá a lány ?
2022. márc. 14. 16:25
3/11 anonim válasza:
amit hallani szeretnel: AHH DE BATOR ES FERFIAS VAGY, NE HAGYD ABBA EZZEL HIRTELEN NAGYON FELIZGATTAL PEDIG A NEVED TE TUDOM
ami valojaban tortenne: SEGITSEG, VALAKI HIVJON RENDORT
5/11 anonim válasza:
Miért vagy ennyire primitív?
Mégha csak ilyen az eszedbe jut akkor is.
6/11 anonim válasza:
Magamat ismerve reflexből pofont adnék,senki nem szereti ha idegenek fogdossák.
7/11 anonim válasza:
Mogyorótörés térddel, ha nem gáttörés...
8/11 anonim válasza:
Buliba jött hozzám egy srác: szia dugunk?
én: de a nevedet sem tudom-
srác: és? nem feleségül akarlak venni, hanem csak dugni. Ha jössz jössz, ha nem keresek mást...
talált ilyen nőt... szóval ha olyat fogsz ki lehet semmi...
ha meg olyat... akkorát kapsz, hogy repülsz...
9/11 anonim válasza:
Jó nagyon a melleim, lehet fogdosni őket. :P
10/11 anonim válasza:
Feljelent szekszuális zaklatásért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!