Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell érzékien érinteni a nők testét?
Nem érzékiséget akarnak
Olyat kell hallanod közben hogy agla agla agla vagy glü glü glü
Kiszaggatod a haját, kék-zöldre elvered, folyik mindenfelé a nyála, smink elkenődik és már tervezi a házasságot.
A legjobb, ha erősen racsapsz a popsijara, utána jól tarkón ragadod és rahuzod a fejét a fszodra, ezt szeretik.
Persze lehetsz gyengéd is, cirogatas, simogatas, érzéki ölelések...de ne lepődj meg, ha ratyinak néznek majd.
Jó, nincs benne tapasztalatom, lehet tök jól csinálnám ösztönösen, csak gondoltam jobb készülni rá kicsit.
Nem jobb készülni rá!
Ha azt akarod, hogy jó legyen a nőnek, akkor ösztönösen figyelni fogsz a teste jelzéseire. Semmin nem kell gondolkodnod. Ne hagyd, hogy elbutítsák az agyadat beváltnak mondott technikákkal. Minden nő egyedi, tehát egyedien is érez. Akkor leszel a legjobb, ha nem görcsölöd túl, és főleg nem készülsz!
Na, húzás le a gyakoriról! :)
Mint ahogyan a haverod is megkérdezed, milyen fagyit, sört , stb. kérsz, egy lánytól is meg szabad kérdezni, hogy jó ez így Neked?
35 évesen simogatott először úgy egy 18 éves lány, amitől jobban azóta sem senki!
Rá kell érezni :) erotikusan kell.. lassan vagy éppen durván.. érezze hogy van erőd és igazi férfiállat vagy.. embere válogatja mikor mi jön be. Én azt tapasztaltam általában minden nőnek bejön mindkettő csakk állapottól függ :)
25/Férfiállat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!