Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 50 körüliek, benneteket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50 körüliek, benneteket hogyan érintenek a testeteken végbement változások?

Figyelt kérdés

Úgy két évvel ezelőtt még teljesen meg voltam magammal elégedve, de mára már az akkorihoz képest nem mernék belefogni egy új kapcsolatba, nem mernék levetkőzni egy új partner előtt. Azaz nem olyan bátran, nem annyi magabiztossággal.

Persze az utóbbi sok karanténos időszak is biztos hozzá járult, de sajnos úgy vélem nem foghatok rá mindent.

Nálatok mi a helyzet ezen a téren?

Mennyire látszik a kor a testeteken?

Mennyire tartjátok magatokat még mindig szexuálisan vonzónak?

A változások csökkentettek az önbizalmatokon?

2021. okt. 26. 09:07
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

Én már elmúltam 50, de (és ez nem csak a saját véleményem) most jobban nézek ki, mint 20-30 évvel ezelőtt. Nyilván van ebben genetika is, meg igyekszem edzeni is, normálisan kinézni minden szempontból.

Szerintem ez baromira nem kor kérdése (vannak bomba formában lévő ötvenesek, és elhízott huszonévesek is..). Ez is, mint minden, fejben dől el. És tenni kell érte.

2021. okt. 26. 09:43
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
47 leszek pár hónap múlva. Vannak plusz kilóim. Lógnak a melleim már vagy 20 éve. Visszeres mindkét lábam, emiatt ödéma is van bőven, főleg ha egész nap trappolok. A bőröm mindig száraz volt, mostmár nagyon.A hajam ritkul, de sosem volt dús, genetika. Ez van. Igyekszem több liter vizet inni, szedek nagy dózisban kollagént. Annyit segít, hogy nincs annyi ránc rajtam. Ilyen vagyok, akinek nem tetszik, nyitva az ajtó.Kb. 8 éve van egy jóval fiatalabb szexpartnerem, előtte simán levetkőzöm. Már ismer, nem lát meglepetést. Új partner nem lesz, ha vele vége, akkor szex terén nyugdíjba vonulok. Szerencsére nem kínoz már a libidóm annyira, mint pár éve.
2021. okt. 26. 10:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Mivel nem hogy nők vagy férfiak véleményére vagy kíváncsi
2022. jan. 17. 13:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem írtad nők vagy férfiak véleményére vagy kíváncsi! Én 60 pluszos férfiként tudom hogy vannak hiányosságok, pluszkilók. De ez nem rettent el a csatától! Aki nem meri elővenni a kardját, az már eleve elveszette a csatát.
2022. jan. 17. 13:59
 5/7 anonim ***** válasza:
A gravitáció erősebben látszik nőknél is, férfiaknál is.
2022. jan. 17. 20:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem életstílus, élethelyzet, egészség és genetika függvénye ki-hogy néz ki, tehát nézhetsz ki 30 évesen túlterhelve 50-nek, viszont tudod, hogy addig mindent rendbe teszel magad körül, és 50-nél fogsz 30-nak kinézni. Egészség, nyugodtság, hidratálás, plasztika. Egy biztos, túlterhelt élettel elég nehéz a fogyás.
2022. jan. 17. 23:20
 7/7 anonim ***** válasza:
A tükörtojás nagy gáz! Amikor akkorára dagad a hasad, hogy a tojásod már csak tükörben látod meg! Rettenetesen nézünk ki úgy mi férfiak. A nőkről ne is beszéljünk, mert sok olyan pasi aki csak kövér nőket kap meg, (valószínűleg önértékelési gondok miatt) bemagyarázza nekik hogy az a szép ami gömbölyű. De ha 2 ilyen dagi összekerül, ott minden van, csak jó szex nincs!
2022. ápr. 3. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!