Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csikló izgatása kézzel, vagy nyalással, vagy segédeszközzel ?
Figyelt kérdés
A férfiak egy jelentős része utálja a punci nyalást (köztük én is irtózom ettől), de sajnos a nők legérzékenyebb szerve a csikló, amit, ha valaki jól beizgat, akkor a nő hamar elmegy. Én eddig csak kézzel tudtam csiklóizgalmat elérni (mert nyalni rühellek), de gondolkodok azon, mi lenne, ha lenne egy segédeszköz, ami helyettem ezt a tevékenységet elvégezné (ami sokáig tart és egy idő után uncsi), én meg utána csak élvezhetném a szexet ? Van ilyen megoldás ?2022. márc. 13. 11:32
31/35 anonim válasza:
:-DDD
Ilyen kis ratyimatyikat ettünk reggelire a katonaságnál.
:-DDD
32/35 A kérdező kommentje:
31/31 Szerintem érdemes lenne személyesen találkozni, utána már nem írnál ide ennyi ökörséget, mert már nem tudnád használni a kezeidet :)
2022. márc. 16. 17:15
34/35 A kérdező kommentje:
33/33 Húzz ki innen, írj privátba és teljesül a kívánságod.
2022. márc. 16. 22:50
35/35 anonim válasza:
Ja, hogy nem vagy olyan bátor, hogy ide kiírd! :-DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!