Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csikló izgatása kézzel, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csikló izgatása kézzel, vagy nyalással, vagy segédeszközzel ?

Figyelt kérdés
A férfiak egy jelentős része utálja a punci nyalást (köztük én is irtózom ettől), de sajnos a nők legérzékenyebb szerve a csikló, amit, ha valaki jól beizgat, akkor a nő hamar elmegy. Én eddig csak kézzel tudtam csiklóizgalmat elérni (mert nyalni rühellek), de gondolkodok azon, mi lenne, ha lenne egy segédeszköz, ami helyettem ezt a tevékenységet elvégezné (ami sokáig tart és egy idő után uncsi), én meg utána csak élvezhetném a szexet ? Van ilyen megoldás ?

#csikló #izgatás #segédeszköz #nyalás #kézzel kielégítés
2022. márc. 13. 11:32
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
8/8 Vállalom, hogy nyomi vagyok, habár szerintem a megelőző korokban a puncinyalás nem volt általános. Viszont a potens, izmos, jóképű nunát nyalni nem hajlandó férfiakat is szerethetik a nők, ha azok őket nuninyalás nélkül is ki tudják elégíteni. A téma ezen potens, sportos, izmos, jóképű férfiak tehermentesítése, segítése. Olyat te sem csinálnál a szexben, amitől undorodsz ugye ?
2022. márc. 13. 11:53
 12/35 A kérdező kommentje:
Ok, akkor kinek van tapasztalata csiklóizgatóval ? Olyannal lehetőleg, ami minél gyorsabban elvégzi a feladatát.
2022. márc. 13. 11:59
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de mi az,hogy a férfiak jelentős része utálja? Én konkrétan soha nem találkoztam olyan férfival, aki utálná. Bénával igen, de nyalni nyalt, magától. Biztos nem maradnék olyannal, aki utálja, hogy orálisan kielégítsen (én is szeretem csinálni, tehát kölcsönösen). Gondolom a szopást te elvárod, de a csikló izgatást megúsznád, mert unalmas, meg csak élvezni akarod. Hát, a szex pedig két ember, másra is kell figyelni. Egyre furcsább ez az oldal, néhány kérdésben a nők undorodnak a pénisztől, máskor a férfiak nem akarnak nyalni... Amikor a kölcsönös orál egy nagyon élvetetes dolog.
2022. márc. 13. 11:59
 14/35 anonim ***** válasza:
89%

Ez kicsit olyan mint mikor a nő nem szeret szopni ezért nem is tud plusz ugye nyilván le sem nyeli, ráadás ha egy fadarab is. Ha nő lennék biztos kerülném az ilyen férfiakat.

33f Debrecen

2022. márc. 13. 12:03
 15/35 A kérdező kommentje:
Hidd el, hogy vannak olyan férfiak, akik nem szeretnek nyalni. Én is ehhez a halmazhoz tartozom. A csiklóizgatást is végeztem eddig kézzel, meg ujjazással, de az a bajom vele, hogy rendkívűl sokáig tart, míg a csajok a csúcsra jutnak így, erre meg nincs mindig idő. A szopásnál lehet 8 perc és 40 perc között is a menetidőm, ahogy szabályozom a csajjal, csiklóizgatás meg mindig rendkívűl lassú folyamat. Emiatt keresek valami megoldást, hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon.
2022. márc. 13. 12:06
 16/35 A kérdező kommentje:
14/15 Nem ragaszkodom a lenyeléshez, nekem elég a szopás. Szopással nem nagyon tudok elmenni, az nekem túl gyenge lökéshullám, az elmenéshez nekem nagyon erős lökésű dugás kell hosszabb ideig. Majd talán 80 éves kor felett tudok elmenni szopással.Én nem vagyok érzéketlen, szeretem kielégíteni a nőt, de a számomra gusztustalan nyalás miatt vagyok hátrányban a csiklóizgatás terén. Na ezt szeretném orvosolni valami segédeszközzel.
2022. márc. 13. 12:11
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokféle csiklóizgatót lehet venni. Sok olyan nő van aki nem igényli a nyalást. Kombináld a kettőt.
2022. márc. 13. 12:13
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek nyalni és szeretem a puncinedvet is az a legjobb benne hogy én irányítom a másik orgazmusát és az élvezetét 😀 nem lehet megúnni
2022. márc. 13. 13:02
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem semmilyen csiklóizgató nem lenne elég, azt meg kifejezetten rühellem, ha kézzel macerálják, max ha már nagyon felizgattak előtte nyelvvel.

Keress inkább olyan nőt, aki nem szereti egyáltalán a nyalást, ne egy olyannak próbáld mással kiszúrni a szemét, aki amúgy szereti, mert hosszútávon nem fog működni. Csiklóizgatót magának is tud használni. Neked sem lenne elég ha nem szopna, hanem egy nedves szivacsos anyagot húzogatna helyette a farkadon.

2022. márc. 13. 16:56
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Általánosítasz, mert magadból indulsz ki. Pedig akár csak az itteni reakciókból is leszűrhető, hogy a kiindulási állításodnak pont az ellenkezője igaz: aki egy kicsit is ad magára, megtanul és megszeret puncit nyalni. Aki nem, az minimum önző, és nem lát ki a saját mozijából, amit néz.

Feldobsz egy a valóságtól teljesen elrugaszkodott előítéletet, és eleve tényként kezeled. A kérdést is erre alapozod, így teljesen értelmetlen.

Erre most mit kellene válaszolnunk???

2022. márc. 13. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!