Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy heteró pasi élvezi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy heteró pasi élvezi azt, hogy a nő beléhatol egy műpénisszel... Akkor mi kifogása van az ellen, hogy kipróbálja pasival?

Figyelt kérdés
Nem igazán értem a logikát. Én szeretem a puncit, akkor nyilván az igazi jobb, mint a műpunci. Akkor, aki szereti a műfarkat, az nem szeretné jobban az igazit?
2022. márc. 12. 22:53
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

"Akit egy kicsit is vonz a saját neme is, az már biszexuálisnak számít."

Ez azért hülyeség, mert akkor a lányok 90%-a biszex. A tini lányok szoktak egymással csókolózni poenból. De vicc ide-oda, kell hozzá egy minimális vonzalom, hogy valaki a saját nemét megcsókolja...

2022. márc. 13. 00:43
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
#21 skála van, de nem így értelmezendő. Aki hetero, ez kondicionálódott benne vágyként az nem fog csúszni sehova - az már hetero is marad. Ahogy egy melegből sem lesz soha hetero 1000 órányi hiptoterápia után sem.
2022. márc. 13. 00:43
 23/34 anonim ***** válasza:
74%
#21 a tini lányok akik heccből csinálják nem biszexek, csak direkt polgárpukkasztani akarnak, meg húzni a pasik agyát. Maguktól nem vágynak rá ha nincs "közönség" (aki igen, az meg tényleg biszex).
2022. márc. 13. 00:44
 24/34 anonim ***** válasza:
83%
Már miért lenne a lányok 90%-a biszex? Szerinted nem halt volna ki az emberiség?
2022. márc. 13. 00:47
 25/34 A kérdező kommentje:

Nézd, én viccből sem tudnék megcsókolni egy férfit, mert taszít.

Inkább ez itt a megoldás:

A tini lányok is heterók, de csak olyan 90%-ban, ezért megy a viccból smárolás. Én 100%-os heteró vagyok, ezért én nem tudnám azt megcsinált. Bár kérdés, hogy a tudományban van-e 100%-os igazság. Ha nincs, akkor is 99%-os vagyok.

A biszexek szó szerint gerjednek a másikra, 50% körül vannak. A másik oldalon már a melegek vannak.

2022. márc. 13. 00:50
 26/34 A kérdező kommentje:
*megcsinálni
2022. márc. 13. 00:53
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
#25 a te skálád 3 fokozatú, a Kinsey skála meg 7. A 90/10% arány biszex, a 2. fokozatban.
2022. márc. 13. 00:54
 28/34 anonim ***** válasza:
Gondold el, hogy eddig nővel volt a hapi, most meg szembe találná magát egy hapival? Belegondolni is rossz, milyen undorító az egész, ahogyan két test így találkozik, amikor is az egyik korábban még nővel volt együtt. Ehhez is érzelem kell.
2022. márc. 13. 06:13
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Kinsey érték: 3. Alapvetően heteroszexuális, kisebb homoszexuális beütéssel.

Ez abból adódik, hogy a homo vágyaimat csak a nejemmel kettesbe vagyok hajlandó megélni, meglehetösen elég gyakran. A férfival kontakt nálam szóba sem jöhet. Szerencsére mára már a segédezköz, szexjátékszer ipar kitermelte az ilyen fajta vágyak meg és kiéléséhez az ezközöket, hogy a szerepcserés szexnél is mindkét félnek ugyan úgy élvezetessé tegye.

De a kérdésre konkrétan válaszolva, nem, nem szeretném az igazit, mert nekem az már bőven nem fér bele, a gazdájával együtt.

2022. márc. 13. 06:16
 30/34 anonim ***** válasza:
55%
Kérdés: neked nem teljesen lényegtelen mások szexualitása? Mit pattogsz rajta?
2022. márc. 13. 09:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!