Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy heteró pasi élvezi azt, hogy a nő beléhatol egy műpénisszel... Akkor mi kifogása van az ellen, hogy kipróbálja pasival?
"Akit egy kicsit is vonz a saját neme is, az már biszexuálisnak számít."
Ez azért hülyeség, mert akkor a lányok 90%-a biszex. A tini lányok szoktak egymással csókolózni poenból. De vicc ide-oda, kell hozzá egy minimális vonzalom, hogy valaki a saját nemét megcsókolja...
Nézd, én viccből sem tudnék megcsókolni egy férfit, mert taszít.
Inkább ez itt a megoldás:
A tini lányok is heterók, de csak olyan 90%-ban, ezért megy a viccból smárolás. Én 100%-os heteró vagyok, ezért én nem tudnám azt megcsinált. Bár kérdés, hogy a tudományban van-e 100%-os igazság. Ha nincs, akkor is 99%-os vagyok.
A biszexek szó szerint gerjednek a másikra, 50% körül vannak. A másik oldalon már a melegek vannak.
Kinsey érték: 3. Alapvetően heteroszexuális, kisebb homoszexuális beütéssel.
Ez abból adódik, hogy a homo vágyaimat csak a nejemmel kettesbe vagyok hajlandó megélni, meglehetösen elég gyakran. A férfival kontakt nálam szóba sem jöhet. Szerencsére mára már a segédezköz, szexjátékszer ipar kitermelte az ilyen fajta vágyak meg és kiéléséhez az ezközöket, hogy a szerepcserés szexnél is mindkét félnek ugyan úgy élvezetessé tegye.
De a kérdésre konkrétan válaszolva, nem, nem szeretném az igazit, mert nekem az már bőven nem fér bele, a gazdájával együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!