Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy heteró pasi élvezi azt, hogy a nő beléhatol egy műpénisszel... Akkor mi kifogása van az ellen, hogy kipróbálja pasival?
"Akkor, aki szereti a műfarkat, az nem szeretné jobban az igazit?"
Ha te szereted ha leszop a csajod, akkor azt is szeretnéd, hogy egy pasi szopjon le? Ha imádsz csókolózni egy csajjal, akkor pasival is ugyanúgy imádnád? Heteróként nyilván nem, hiszen hiába csinálod ugyan azt mindkét nemmel, a férfiak egész egyszerűen nem vonzanak. A dugással is ugyan ez a helyzet, egyszerűen a heterók fel sem izgulnak más pasikra, függetlenül attól hogy ugyan azt csinálnák mint egy csajjal.
Marhaság.
A peggingelő a pasi a fenekébe fogad egy műpéniszt (=beléhatolnak).
Ahogyan a műpunci sem pótolja az igazi puncit, úgy a műpénisz sem pótolja az igazi farkat.
Simán elképzelhető, hogy kívánják az igazi farkat is. Ami rugalmas, meleg, és jobban csúszik, mint egy műanyag.
#7 mivel te valószínűleg egy meleg pasi vagy így neked ez a "logikus", de egy heterónak meg nem. Speciel szeretem a brokkolit párolva köretként, de krémlevesként meg nem. Hiába okoskodnak hogy ugyanolyan az íze, akkor sem szeretem. Az ízlés észérvek alapján működik.
Tolerancia az, ha elfogadod másoknak más az ízlése s nem rugózol rajta. Mondom, az ízlést észérvekkel nem változtatható meg. Főleg ha csak a saját szemüvegeden át látod.
Én a szexualitást egy skálaként képzelem el. Lehet valaki heteró, csak nem 100%-ig, hanem 90%-ig. Ha pedig ez így van, az belefér, hogy egyszer kipróbáljon ezt azt, majd estlet megundorodjon tőle.
De amiatt a 10% miatt kísérletezhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!