Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a segglyukam mellett pár centire egy nagy, kiálló anyajegy. lányok, mit reagálnátok ha ez kiderülne? 19/f
Figyelt kérdés
2022. márc. 12. 21:19
22/31 anonim válasza:
nyilván, élőben úgyse mersz hozzám szólni :D
23/31 anonim válasza:
oké, csak pont nem nekem írtad :D
24/31 A kérdező kommentje:
Akkor neked is írom
2022. márc. 12. 22:18
25/31 anonim válasza:
A condyloma nem anyajegy, hanem szemölcs! Menj el vele bőrgyógyászhoz, mert az nagyon fertőző! Ill. ha sima anyajegy, akkor inkább vetesd le, nehogy elrákosodjon! Necsak ránk nőkre gondolj, hanem az egészségedre is! :)
26/31 A kérdező kommentje:
" Menj el vele bőrgyógyászhoz"
Voltam pár éve de kb semmit nem csinált......mondta hogy jöjjek vissza 1 év múlva, oké visszamentem 1 év múlva. megnézte, mondta a szemüvege mögül hogy "ühüm" meg "ha nem tűnik el 1 év múlva akkor gyere megint" ezután meguntam, nem mentem el harmadjára
2022. márc. 12. 22:52
27/31 anonim válasza:
Én elmennék másikhoz.. 1 dolog, hogy rosszul néz ki, de folyamatosan dörzsölődik, párás, baktériummal teli közegben van! Szövettan se volt? Van anyajegy vizsgálathoz mikroszkóp, elő se vette?? Szedesd le aztán nem kell magyarázkodni miatta és aggódni, hogy mikor okoz gondot!
28/31 A kérdező kommentje:
" mikroszkóp, elő se vette??"
dehogy vette, megnézte a seggem szemüveg mögül azt annyi volt, majd közölte hogy menjek vissza 1 év múlva. várhatta, mert nem mentem
2022. márc. 12. 23:02
29/31 anonim válasza:
Nem szoktam a s_gglyukát nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!