Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon beteg perverzió ez? 22/L
Figyelt kérdés
Egyszer úgy szeretném végignézni, ahogy a legjobb barátnőmet keményen megdugják.2022. márc. 12. 14:49
11/25 A kérdező kommentje:
Hogy ne lennék heteró, lefeküdni nem akarok vele. Meg más lánnyal sem. Évek óta tartó stabil párkapcsolatban élek a (FÉRFI) párommal.
2022. márc. 12. 15:51
12/25 anonim válasza:
mégis azt akarod nézni ahogy más nőt dugnak, tehát izgatnak a nők
13/25 anonim válasza:
Lesz ebből még hármas, négyes is🤪
14/25 anonim válasza:
Nem beteg. De miért pont őt izgatna megnézni?
15/25 anonim válasza:
Ez mikor volt perverz?
Az pervi ha szeretem addig kényeztetni a csiklót különböző eszközökkel amíg már nyüszítenek vagy teljesen elalélnak, öntudatlan állapotba kerülnek? Közben pedig nézni mikor milyen hatásokra milyen s mennyi kéjnedv folyik a pinából kifelé. Persze kis szünetekkel de egész nap.
16/25 anonim válasza:
Érdekes mert férfi cuckoldokat izgat ez, akik full heterok. AHogy a nőt látják emgdugva, élvezkedve.
17/25 anonim válasza:
Szeretsz kukkolni és kész! Szerintem nincs ezzel semmi baj!
18/25 anonim válasza:
Mennyi agyhalott. Ha biszex lenne valószínű tudná már rég, és nem titkolná.
19/25 anonim válasza:
Ez nem barátság. Átmennék rajtad autóval, ha nekem hozakodnál elő ilyennel, mint “bff”.
20/25 anonim válasza:
Icipicit mindenki kiváncsi erre, csak sokan maguknak sem merik beismerni. Te átlépted ezt a gátat, és beismered magadnak legalább, hogy nagyon megnéznéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!