Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelnétek olyan növel akkora mint egy anyakoca?
Figyelt kérdés
2022. márc. 12. 13:54
11/17 anonim válasza:
Hogyne, persze. Nekem nő kell, nem disznaj, ha azt akarok veszek egyet , 300 ezer
12/17 anonim válasza:
Még ha akarnék se. Biztos, hogy nem tudnék merevedést produkálni. Azzal nincs gondom, ha teltebb egy nő, én se vagyok egy görög isten, de azért van egy határ. Minden tiszteletem azoké, akiknek ez nem számít, de én nem tartozom közéjük.
13/17 anonim válasza:
rosszlányokon 170cm188 kg nőért fizetnek min 15 ezret 1 órára akkor mi a kérdés?
és még vagy jó pár példa 120kg igaz ami nekem durva az ez a 2
de 80.90.100 ból sok van én is járok ilyenekhez.
14/17 anonim válasza:
Én inkább szívesebben levágnám karácsonyra oszt lenne jó disznósajt hurka kóbász😆😆
15/17 anonim válasza:
Nem. Undorodnék tőle, sajnálom.
21/L/bi
16/17 anonim válasza:
Egyszer egy ilyen nő akart felszedni itt, 15 évvel idősebb volt nálam. Ezzel semmi baj nem is lett volna, szeretem az idősebb és teltebb nőket. De amint megláttam a zsíros haját és a rendezetlen fogazatát, azonnal megundorodtam tőle. Ha szép az arca és ad a higiéniára, simán mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!