Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szexelnétek olyan fiúval akinek szőrös a farka?
Figyelt kérdés
Nem trimmelt, hanem természetes.2022. márc. 2. 00:49
2/13 anonim válasza:
Meg kellett volna kérdezni hogy a válaszolóknak milyen a mókuskájuk
3/13 anonim válasza:
Olyat még nem láttam, csak akinek a lágyéka szőrös, de a természetesség nem zavar.
4/13 anonim válasza:
Ffi vagyok, s se nem trimmelt, se nem borotvált de biz' szokott lenni szex az életemben. A nőket az ember érdekli nem az hogy milyen a fazonod.
5/13 anonim válasza:
Nekem Gandalf, Saruman és Hagrid szakálla van a lábam közt, mégis dugtak velem a jó csajok is.
6/13 anonim válasza:
Valamennyire legyen karbantartott, ennyi a lényeg. Pár cm belefér, de a teljesen természetes, ami sosem volt szőrtelenítve, az nem. Ugyanígy a teljesen csupasz sem jön be, inább a karbantartott, de szőrös. 26N
8/13 anonim válasza:
Férfiként tapasztalatom, hogy a nők sokkal szívesebben oráloznak, ha rendesen karbantartott, frissen borotvált az intim területnél nekem. A feleségem például ha észreveszi, hogy leborotváltam, akkor mondhatni azonnal letámad. Nem értem az összefüggést, de talán segít. Még 5 másik nőnél is hasonló tapasztalatom volt.
9/13 anonim válasza:
Nem kizáró ok, de akkor orálra ne számítson.
Amúgy eddig egyetlen egy pasival találkoztam akinek szőrös volt. Nem vettem rá, csak megjegyeztem hogy jobb csupaszon. Következő alkalomra ő is leborotválta. Megköszönte, azt mondta tényleg sokkal jobb így neki is.
10/13 anonim válasza:
Szerencsére még nem volt dolgom olyannal. remélem nem is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!