Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Impotens lehetek, mi történik velem?
Hosszú lenne a ballada, de lényegre törő leszek.
Közel 30 éves leszek, és 5 éve nincs barátnőm, és alkalmikkal sem kavarok.
Az elmúlt fél évben észrevettem magamon hogy a férfiasságom, már nem a régi. Unom a filmnézést, már nem annyira gerjedek a nőkre.
A férfiasságom ingadozó, merev - nem merev. Egyszer kőkemény, majd a másodikpercben teljesen lelankad, nincs már semmi izgalmam. Ha sikerül is önkielégítenem, kijön aminek ki kell jönnie, és megy tovább az élet. Semmi izgalmat sem érzek. Bánatot, mély fájdalmakat a szívemben már hosszú évek óta, na azt igen...
Teljesen kivagyok az élettől. Esélyes hogy pszichés dolog lehet a háttérben, vagy netán szervi? Neten sok mindent olvastam, bár tudom nem belőle kellene táplálkozni, hanem elmenni dokihoz. Van is időpont, de nyugtató sorok jól esnének.
Köszi!
Figyu, rocker! Becsömörlöttél. Ha van kedved, elmehetsz psziho-dokihoz.
A "férfiasság" ott van, de ahhoz egy megfelelő csaj kellene, hogy újra működjön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!