Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Felvennétek ilyet a barátnőtök kérésére?
Figyelt kérdés
Senki nem tudná meg, csak Te és Ő.
Tegyük fel, hogy belemész a játékba. Mondd el, szerinted mit éreznél?
(erényövben is lehetsz, ha úgy szeretnéd... sőt, talán jobb is lenne úgy)
2022. márc. 11. 16:10
1/12 anonim válasza:
Háááát nem pont ezért állítottam be a #szerepjáték-ot figyelt kulcsszónak, de ha már itt vagyok, válaszolok:D
Hát öhm... meglepődnék.
De ha neki tetszik (és nem csinál képeket) ám legyen. Cserébe én is kitalálnék valamit, hogy legközelebb ő mit aggasson magára:D
Dee mindenekelőtt érdekelne a dolog kifejtése, hogy miért érzi ezt izgatónak vagy kívánatosnak. Mert így elsőre.. hát nem látom benne, hogy mi lehet jó neki:D
2/12 anonim válasza:
Ha kérné akkor felvenném bár nem hiszem, hogy ez egy nőnek izgalmas lenne.
Számomra az lenne az izgalmas ha ezt már előtte használná.
Erényöv nem vonz.
4/12 anonim válasza:
Igen, nyitott vagyok mindenféle játékra.
5/12 anonim válasza:
Sokkal gázabb dolgokat is felvettem már.
6/12 anonim válasza:
Simán, imádnám, ha ő kérné, hogy hordjak női fehérneműket, nekem minden vágyam eskü😍
7/12 anonim válasza:
Ha megkérne rá, simán. Mondjuk számomra nem izgalmas, de a páromnak igen. :)
8/12 anonim válasza:
Egy tangat? Ha kérné siman, csinaltam mar ilyetm. Celizgat, hogy egy bigyijat felveheten, es meg tetszik is neki.
9/12 anonim válasza:
Hát ha Ő is megteszi amit én kérek akkor simán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!