Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan, hogy nem fogad prosti ? Ha igen, ennek milyen okai lehetnek?
Most lesz a 24. születésnapom és szűz vagyok…
De amúgy nem tekintek magamra incelként, mert kapcsolat többször is alakult, ahol lehetett volna szex, de az érzelmektől megijedtem, meg nem tudtam hogy szeretem e a barátnőimet… És inkább minden kapcsolatomnak 1-2-3 hét után véget vetettem.
Mert nem akartam, hogy az legyen hogy rabolom a lányok idejét, amikor én nem kedvelem Őket annyira, nem vagyok szerelmes és akkor így tulajdonképpen ha csak a szexet várom meg, akkor kihasználtam volna Őket.
Sajnos érzelmileg sérült vagyok, ezért nem tudok annyira mély kapcsolatokat kialakítani emberekkel… Van 2 nagyon jó, hozzám hasonló barátom (férfiak), de azon kívül leginkább csak nagyon felszínes emberi kapcsolataim vannak.
De a nőkkel rosszabb a helyzet, mert anyám paranoid skizofrén volt, meg drogos és lelkileg és fizikailag is bántalmazott gyerekként (néha), utána meg olyan 10-11 éves koromtól nem is volt semmilyen anya képem.
Annyira nem viselt meg a dolog, sokáig jártam pszichológushoz, meg csoporterápiára…
Viszont a nőkkel való kapcsolatomra rányomta a bélyegét, hogy rossz szülői mintákat kaptam.
Hosszú lenne kifejteni, hogy miért…
Már szeretnék szexelni egyébként, meg gyengéd lenni egy nőhöz, de az kizárt, hogy csak szexre fel tudjak szedni valakit.
Nagyon nagyon stresszelnék… És általában a lányok inkább “cuki, kedves fiúnak” látnak, mintsem egy macsónak. Ezért velem kapcsolatban gondolkodnak, vagy semmiben.
Egy prostival kevésbé stresszelnék és amúgy én abszolút nem ítélem el Őket, mert nem ismerem az életútjukat.
Hogyha tényleg kedves vagyok és nem azért megyek oda, hogy tárgyként tekíntsek rá, akkor szerintem nincs gond vele…
Arra gondoltam, hogy olyanhoz megyek, aki vállal szüzesség elvételt, ez külön kint van az oldalán… Viszont azt sajnos nem tudhatom, hogy a szüzesség elvétel, az idős szüzekre is vonatkozik e.
Mit mondjak, hogyha megkérdezi, hogy miért vagyok szűz?
Azt a litániát amit ide leírtam nem mondhatom el, mert idő sem lenne rá, meg lehet megijedne hogy pszichiátria eset vagyok…
Sajnos elég furcsán viselkedem, elég erős Asperger tüneteim vannak, a (volt) pszichológusom szerint is, de diagnosztizálva nem lett nálam…
Meg amúgy kaptam gyógyszert depresszióra, generalizált szorongásra, meg szociális fóbiára is, többször, többfélét is, de ezek sem lettek diagnosztizálva nálam, csak valami “esetleges diagnózis” (nem tudom mi a neve) lapra írták fel, aztán leálltam a gyógyszerekkel (közös megegyezéssel) és végülis hivatalosan nem diagnosztizáltak semmit…
Ha megyek prostihoz, mire ügyeljek, ha azt szeretném hogy biztosan fogadjon?
“A szüzesség elvétel nincs korhoz kötve :D Te komolyan mondtad ezt?”
Honnan tudod, hogy nem a 18-19 évesek miatt van ez a lehetőség?
Egy 24 éves férfinál már lehet, hogy arra gondol hogy itt valami baj van.
“Fizesd ki és azt csinálsz vele amit akarsz.”
Annyit azért én is tudok, hogy ez nem így működik.
Minden prosti mást vállal, mindegyiknek van egy csomó dolog amit sok pénzért sem csinál meg… Valakinél csak extrémebb fétisek tartoznak ide, valakiknél meg egészen alap dolgok.
Az nem igaz, hogy pénzért mindent vállalnak.
Valaki pl. 30 alatti férfiakat nem is vállal, pedig ezzel jó sok pénztől esik el.
De Ő nem akarja, akkor ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!