Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet találni igényes, fiatal csajt olyan szexkapcsira, hogy csak nyalni szeretném, és semmi mást?
Figyelt kérdés
Eddig minden csajom full szexet akart (vagy kapcsolatot is..) De én csak pont ezt szeretném megélni.2022. márc. 10. 21:37
1/11 anonim válasza:
hát imádom ha nyalnak, de nem bírnám ki, hogy ne rakjanak meg rendesen :(
2/11 A kérdező kommentje:
#1, hát az sem rossz.. de én ezt a fétist szeretném megélni.. ha létezne ilyen csaj, aki csak a nyalást szereti, aztán ha elég neki, megköszöni és elküld :D Tudom, perverz, de valamiért most ez izgat xd
2022. márc. 10. 21:46
3/11 anonim válasza:
Nekem is nagyon hiányozna, hogy megkapjam magamba :D
4/11 anonim válasza:
1. és ha megraknak, mi leszel? rakott krumpli?
5/11 anonim válasza:
Ahh nagyon adnám, de tuti nem jössz be
9/11 anonim válasza:
Elvileg lehet... olyan ez mint a fehér holló, az is létezik állítólag, de elég ritkán látják 😄 Keress inkább két szőke nagymellű 175 cm-s modellcsajt leszbi hármasra - lehet arra nagyobb esélyed lesz.
Nem azért fehér holló mert ne létezne olyan nő aki jobban szereti a dugásnál ha csak nyalják, ujjazzák (mert létezik ilyen ha nem is sok), de még ezt a kört is szűkíteni akarod azokra akik csak szexkapcsolatot keresnek, s még csinosak is. S ugyebár ott van ama fok megugrása is, hogy te be is akarod fogni a "fehér hollót"...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!