Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intim szőrtelenítés mennyire elterjedt?
A GYIK egy külön világ, ami itt van, nem feltétlenül tükrözi a valóságot.
Valójában a csajok többsége - leszámítva azokat, akinek érzékeny a bőre - szőrtelenít. Ez ma már alap.
Eléggé elterjedt. De, attól még nem minden nőnek olyan. Plusz a teljesen csupasz s a full bozontos között is vannak köztesek. Illetve, hogy te még nem láttál vmit, attól még létezik, hallani meg olvasthattad kérdésnél pl, mert volt olyan kérdés, hogy vki hagyja e természetesen, mert az adott személynek az jött be
A lepontozást meg nem tudom, egyáltalán milyen kérdésnél volt. Ha az volt a kérdés, pasik, ki hogyan szereti, s le lett pontozva a válaszod, akkor szimplán hülyeség a lepontozás vagy páran élveztél a trollkodást. Ha nem ezt volt a kérdés, de mégis odaírtad, akkor meg azért lett lepontozva.
Meglehetősen elterjedt, a többség szőrtelenít, és egyáltalán nem újkeletű dolog. Évszázadok óta dívik a szőrtelenítés.
De abban igazad van, hogy itt a gyk-n van néhány szőr-fanatikus, akik mindenkit lenyomnak akinek más az ízlése mint nekik.
Pedig ennek semmi értelme nincs, a saját testével (beleértve a szőrzetet is) mindenki azt csinál amit csak akar. Aki szőrösen szereti, hagyja úgy. Aki meg csupaszon, az meg úgy. Ízlés dolga, felesleges ezen vitatkozni.
Pedig nem.egy ilyen nőt ismerek aki nem szőrtelenít,vagy csak vág le belőle de kilatszik a bozont.
Amúgy nem értem,kevesebb leszel attól mert valaki lepontoz?
Nálam csak csupasz farok jön be,ha én már csupasz vagyok elvárom h a partnerem is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!