Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Intim szőrtelenítés mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Intim szőrtelenítés mennyire elterjedt?

Figyelt kérdés
Itt a gyakorin kb. mindenkit lepontoznak akinek a csupasz lányok tetszenek. Ennek mi lehet az oka? Én még nem láttam és nem is hallottam, hogy valaki full bozontosra hagyná, és nem is tetszene.

2022. márc. 10. 21:30
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

A GYIK egy külön világ, ami itt van, nem feltétlenül tükrözi a valóságot.

Valójában a csajok többsége - leszámítva azokat, akinek érzékeny a bőre - szőrtelenít. Ez ma már alap.

2022. márc. 10. 21:32
 2/10 anonim ***** válasza:
63%
Én soha nem borotválom és nem is igazítom. Így érzem jól magam. L
2022. márc. 10. 21:39
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Itt sokminden másképp van. Sokaknak alap egynás levizelése, vagy épp a sggből szájba stb. De azért is lepontoznak, ha nőként vállalod, hogy szereted a jó szexet, és ehhez vannak elvárásaid. A valóságban minden partnerem magától borotválta/rövidre vágta az intim szőrzetét, sőt, a hónaljukat is. És bizony nekem sem kellett soha mondani, szedem, mióta van, mert zavar, és nem is tetszik. Pedig nekem is elég érzekeny a bőröm, de ettől még megoldható. N
2022. márc. 10. 21:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Elterjedt, de nem mindenkié olyan. P.ncik világában a swignerekről tudok beszámolni (mondjuk az egy speciális közeg) ott azért elég sok nőnek csupi. Pasik vonatkozásában meg kb. fele-fele az arány, bár azokét kevésbé figyelem 😄
2022. márc. 11. 00:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé elterjedt. De, attól még nem minden nőnek olyan. Plusz a teljesen csupasz s a full bozontos között is vannak köztesek. Illetve, hogy te még nem láttál vmit, attól még létezik, hallani meg olvasthattad kérdésnél pl, mert volt olyan kérdés, hogy vki hagyja e természetesen, mert az adott személynek az jött be

A lepontozást meg nem tudom, egyáltalán milyen kérdésnél volt. Ha az volt a kérdés, pasik, ki hogyan szereti, s le lett pontozva a válaszod, akkor szimplán hülyeség a lepontozás vagy páran élveztél a trollkodást. Ha nem ezt volt a kérdés, de mégis odaírtad, akkor meg azért lett lepontozva.

2022. márc. 11. 02:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Meglehetősen elterjedt, a többség szőrtelenít, és egyáltalán nem újkeletű dolog. Évszázadok óta dívik a szőrtelenítés.

De abban igazad van, hogy itt a gyk-n van néhány szőr-fanatikus, akik mindenkit lenyomnak akinek más az ízlése mint nekik.

Pedig ennek semmi értelme nincs, a saját testével (beleértve a szőrzetet is) mindenki azt csinál amit csak akar. Aki szőrösen szereti, hagyja úgy. Aki meg csupaszon, az meg úgy. Ízlés dolga, felesleges ezen vitatkozni.

2022. márc. 11. 08:19
 7/10 anonim ***** válasza:
67%
Nem a pontozás érdekel a csupasz punci tetszik és csupasz faszt adok érte cserébe 😀
2022. márc. 11. 09:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Pedig nem.egy ilyen nőt ismerek aki nem szőrtelenít,vagy csak vág le belőle de kilatszik a bozont.

Amúgy nem értem,kevesebb leszel attól mert valaki lepontoz?

Nálam csak csupasz farok jön be,ha én már csupasz vagyok elvárom h a partnerem is

2022. márc. 11. 15:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A nejem és én együtt járunk intim kozmetikushoz gyantáztatni full csupaszra elől-hátul. A kozmetikustól tudjuk, hogy ez is nagyon elterhedt, csak még a "köztudatba" ez még nem beépült, nem elterjedt dolog. Az emberek nagytöbbsége bizony vagy így, vagyúgy szörtelenít.
2022. márc. 11. 16:02
 10/10 A kérdező kommentje:
Én full csupasz vagyok és a partneremtől is elvárom. Nem bírnám elviselni ha meg lenne hagyva, ilyen az ízlésem. F
2022. márc. 12. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!