Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert utalja szinte mindenki a labfetises embereket? Miben rosszabb mint barmi mas?
Mierte elitelendo ennyire? Ott van az anal mondjuk, vagy az, hogy nyeljek le a nok meg menjen az arcukra a gci? Azok miert teljesen normalis dolgok, a labfetis meg miert nem?
Ne ertsetek felre, nekem nincs ilyen hajlamom, es egy ferfivel se volt dolgom, akinek igen.. De mi ez a felejuk tapasztalhato undor?
Összességében nem gondolom, hogy bárki utálna valakit csak azért, mert lábfétises.
Szerintem nagyon sokan nincsenek tisztában vele, hogy ez mennyire elterjedt dolog. Elképesztő sok lábfétises férfi van. A legtöbbről soha meg nem mondanád, mert a legféltettebb titka.
Gondolj bele, összejössz egy sráccal, tetszik neked, jók vagytok együtt, stb. Aztán a néhányadik randin szóba kerül a szex, és az azzal kapcsolatos preferenciáitok, és akkor a srác közli, hogy ő lábfétises. Nem ettől függ a szexuális élete, de ez egy kinkje, érted. Csak ezért szakítasz vele? Szerintem 10-ből 9 esetben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!