Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert utalja szinte mindenki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert utalja szinte mindenki a labfetises embereket? Miben rosszabb mint barmi mas?

Figyelt kérdés

Mierte elitelendo ennyire? Ott van az anal mondjuk, vagy az, hogy nyeljek le a nok meg menjen az arcukra a gci? Azok miert teljesen normalis dolgok, a labfetis meg miert nem?

Ne ertsetek felre, nekem nincs ilyen hajlamom, es egy ferfivel se volt dolgom, akinek igen.. De mi ez a felejuk tapasztalhato undor?

2022. márc. 10. 16:49
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Én a rengeteg kérdés miatt utáltam meg őket.
2022. márc. 10. 16:51
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
mert a sok korlatoltnak csak addig jut az esze, amennyit itt olvas rola. es a kedves savanyu labszagos idiota miatt azthiszik minden pasi ilyen, pedig nem.
2022. márc. 10. 17:00
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Én nem utálom a lábfétises pasikat, ha nekik ez tetszik akkor mindent megteszek, hogy kielégítsem a vágyaikat. L:)
2022. márc. 10. 17:13
 4/7 anonim ***** válasza:
20%
Mert erőszakosak.
2022. márc. 10. 17:16
 5/7 anonim ***** válasza:
17%
Mert ugye egy orálisan análisan s*ggpuszis nem erőszakos...?
2022. márc. 10. 19:03
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
Attól nem leszel jobb, hogy mutatsz egy másik rosszat.
2022. márc. 10. 20:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Összességében nem gondolom, hogy bárki utálna valakit csak azért, mert lábfétises.

Szerintem nagyon sokan nincsenek tisztában vele, hogy ez mennyire elterjedt dolog. Elképesztő sok lábfétises férfi van. A legtöbbről soha meg nem mondanád, mert a legféltettebb titka.

Gondolj bele, összejössz egy sráccal, tetszik neked, jók vagytok együtt, stb. Aztán a néhányadik randin szóba kerül a szex, és az azzal kapcsolatos preferenciáitok, és akkor a srác közli, hogy ő lábfétises. Nem ettől függ a szexuális élete, de ez egy kinkje, érted. Csak ezért szakítasz vele? Szerintem 10-ből 9 esetben nem.

2022. márc. 24. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!