Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Zavarna titeket ha a pasitok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna titeket ha a pasitok lábfétises és ilyen dolgokat kér ?

Figyelt kérdés
Olyanokat kér ,hogy verjétek ki neki lábbal, Masszírozzátok a farkát lábbal, Hagy masszírozza meg a lábaitok , Hagy élvezzen rá az aktus végén

2022. márc. 10. 16:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
17%
Nem zavarna, mert össze se jönnék ilyennel.
2022. márc. 10. 16:41
 2/16 anonim ***** válasza:
82%

1es egy köcsög.

Engem nem zavarna egyáltalán. Igaz, engem nem izgatnak az ilyenek de ha a párom ezt élvezné akkor persze.

Nem kérek üzit :)

2022. márc. 10. 16:42
 3/16 anonim ***** válasza:
56%

3-as, válogasd meg a szavaid, nehogy nekiszaladj valaminek...

Ettől függetlenül az 1-es is válogassa meg a szavait. Egyikőtöknek sincs jogotok lehurrogni a kérdezőt, inkább nézzetek tükörbe! És ha nem tetszik a szólásom, jöhet a privát, bátrak...

2022. márc. 10. 16:46
 4/16 anonim ***** válasza:
57%
A lábfétis nem ezt jelenti... Amit a kérdező leír, az nem lábfétis, hanem a normális nemi vonzalom része. A lábfétis az más. Az szélsőséges.
2022. márc. 10. 16:47
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna, ha ő ezt szeretné, erre izgul akkor eleget teszek a vágyainak. :)
2022. márc. 10. 17:16
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

A probléma kettős:

A, Sokan csak azt látják a másikban, hogy van egy fétise, egy mániája, az embert nem látják benne, aki ugyanúgy dolgozik, él, érez, gondolkodik, mint bárki más. Viszont:

B, A lábfétisesek egy része - és nem mind - sajnos csak a lábból indul ki. Ezen, ha tudna változtatni, és a kölcsönösség elvét figyelembe venné, akkor elfogadható lenne a nők számára.

2022. márc. 10. 19:06
 7/16 A kérdező kommentje:
6# Most ne ,hogy azt hidd ,hogy nekem csak a láb és semmi más :D :D Nem vagyok a Madagaszkárból Mort xD
2022. márc. 10. 19:16
 8/16 anonim ***** válasza:
51%

2-es, miért is vagyok köcsög? mert leírtam, hogy nem jönnék össze ilyen illetővel? Ez miért is baj? Hagy én döntsem már el, hogy milyen párt szeretnék magamnak, nem lottóhúzás ez, hogy ezt dobta a gép, ezzel kell együtt élni.

Biztos van, akinek ez bejön, én nem tartozom közéjük. Pont. Ennyi. Volt benne bántó dolog? Nem. Akkor a kedves mamikádat köcsögözd, kérlek.

2022. márc. 10. 19:24
 9/16 anonim ***** válasza:
1-es. Hajrá sok sikert egy tökéletes pasit biztosan találsz valahol... pl a Holdon
2022. márc. 10. 19:45
 10/16 anonim ***** válasza:
92%
9-es, ki mondta, hogy tökéleteset keresek? Engem zavar, taszít a lábfétis, akkor ne kelljen már kényszerből ilyen pasival lennem, ez annyira túlterheli a buksid, hogy nem fogod fel? És honnan tudod, hogy pl. más fétist esetleg mondjuk szeretek? De hajrá, legyél nyugodtan beszólogatós idióta.
2022. márc. 10. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!