Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire élvezitek a 69-et? Tudtok figyelni a pasira , és tudtok koncentrálni a saját örömötökre ugyanakkor?
Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 16:47
1/9 anonim válasza:
Volt már rá példa hogy épp egyszerre élveztünk el és egyáltalán nem tudtam a páromra koncentrálni, ilyenkor kb nem is tudok magamról... így aztán neki nem volt olyan jó. De még ezután is azt mondta hogy neki ez szuper élmény volt
2/9 anonim válasza:
Férfiként mondom, partnereim többségével élvezetes volt a 69. Sokszor sikerült egyszerre elmennünk! Ez nejemmel sincs másképp.
4/9 anonim válasza:
Sajnos csak egyszer volt még és nagyon jó volt.L.
5/9 anonim válasza:
Annyira nem tudok ilyenkor koncentrálni, de nálunk jobban élvezi a párom ha elvesztem a kontrollt.
6/9 anonim válasza:
Mostani párom annyira engedi a 69-et amennyi jólesik neki. Utána megy a szeretkezés. Egyszer sem élveztük el 69-ben de nem hiányzik.
7/9 anonim válasza:
Nekem valahogy nem jön be ez a póz, a sajátomra nem sikerül koncentrálnom!
8/9 anonim válasza:
Semennyire. Vagy rá figyelek, és neki jó, de akkor nem tudom élvezni, vagy magamra figyelek, de akkor nem csinálom olyan jól. És kényelmetlen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!