Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz lesz a szex ha mindketten szüzek vagyunk?
Vak vezet világtalant! - szokták mondani
Az alapvetően nem gond, ha mindketten szüzek, viszont, akik huszonéves korukra még nem voltak intim viszonyban senkivel, ott feltételezhető némi probléma. Nincs magabiztosság, nincs elég tűz, kurázsi. Két passzív embernél, nehéz lesz a kezdeményezés, az események aktívitása. Még, ha az elmélettel tisztában is vannak, nincs igazán viszonyítási alapjuk. Amikor egyes dolgok kellemesek és úgy érzik működik, addig még el lesznek. Viszont, amikor nem működik, nem jó, kellemetlen, fogalmuk nincs, mit rontottak el.
Annakidején, azt mondták idősebb kollégák, olyan, mintha az autóvezetést csak elméletben tanulnánk meg, majd beülünk és magunktól indulunk neki a gyakorlatnak oktató nélkül. Van benne igazság!
3#
Nagyanyáink korában általános jelenség volt, hogy idősebb férfiak vettek el fiatal (szűz) lányokat. Sőt, az sem volt ritkaság, hogy a fiúkat idősebb rokona, barátja befizette egy piros lámpás házba... De akkor is akadtak vállalkozó szellemű, amatőr érett nők, akik szívesen avattak be fiatal fiúkat a gyönyör rejtelmeibe.
Szerintem a legfontosabb, hogy nyíltan tudjatok beszélni róla. Mi a jó, hogy jobb, mi milyen érzés stb. Aztán majd kitapasztaljátok
Én is szűzzel vesztettem el és jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!