Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudják egyesek elhinni, megérteni, elfogadni, hogy van, aki már a sperma szagától is undorodik?
Próbáltam lenyelni..azt se lehet mondani, hogy csak rámondom, mert nincs kedvem hozzá, de negyed órán át öklendeztem utána.
Ha a mellemre élveznek, és megérzem a szagát, már attól is rosszul vagyok, de azt még nehezen elviselem.
Nem azért van, mert nem fogadom el a párom teljesen, vagy nem szeretem őt, vagy mittomén még miket szoktak ilyenkor a fejemhez vágni, ha erről beszélek pl.egy fórumon.
Ha nem lenne ilyen reakcióm tőle, akkor lenyelném.
De a saját nedvem szagát se szeretem, pedig az a sajátom és nem azért, mert büdös és nem tisztálkodom..
A spermának van szaga? Én max valami nagyon minimálisan szoktam érezni, de a sok nyál-izzadtság-egyéb testnev között meg nem mondom, konkrétan a sperma milyen szagú, annyira gyenge. Amúgy biztos ez változó, az íze is az.
Igazából ezt egy embernek kell elfogadnia, aki a párod. Másoknak semmi köze hozzá. De azt sem lehet hibáztatni, akinek a szexhez hozzá tartozik a lenyelés meg a testre élvezés is. Szimplán olyat kell keresni, akinek erre nincs igénye. Másoknak meg aztán semmi köze ahhoz, hogy te mit (nem) csinálsz.
Nem kötelező ezt csinálni.
De van akinek meg különösen erős és rossz szaga van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!