Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ha egy srácot nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha egy srácot nagyon helyesnek találtok, de egy pár centivel alacsonyabb nálatok, akkor vonzó számotokra vagy nem?

Figyelt kérdés

2022. márc. 8. 23:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
62%
Nem.
2022. márc. 8. 23:31
 2/15 anonim ***** válasza:
62%
Nem.
2022. márc. 8. 23:31
 3/15 anonim ***** válasza:
Mi a konkrét eset?
2022. márc. 8. 23:33
 4/15 A kérdező kommentje:
Hát hogy ha arcra tetszenék neked, de alacsonyabb lennék nálad járnál-e velem?
2022. márc. 8. 23:35
 5/15 anonim ***** válasza:
63%

Barátom ahhoz hogy egy nő nála alacsonyabb pasival járjon a helyes pofi még édeskevés. Ahhoz olyan kisugárzásodnak, stílusodnak, személyiségednek kell lennie mint öt másik nálad 10 cm-vel magasabb pasinak együttvéve.

A helyes pofi csak magában akkor is kevés ha a lánynál 15 cm-vel magasabb vagy.

2022. márc. 8. 23:38
 6/15 A kérdező kommentje:
De hogy hogy? Én azt hittem majd nem hogy csak ez számít.
2022. márc. 8. 23:48
 7/15 A kérdező kommentje:
Már mint úgy értem lehetsz magas, izmo, okos, művelt ha nem látod vonzónak a másikat.
2022. márc. 8. 23:49
 8/15 anonim ***** válasza:
42%

#7 ez is számít, de a kisugárzás sokkal többet. A külső csak egy dolog, de önmagában semmit sem ér, mamlasz jellemmel.

Értsd, a nők sokkal hamarabb "rágerjednek" egy átlagos kinézetű, 175 cm-s pasira, aki a társaság középpontja, a "vezérbika" akinek mindenki szinte issza a szavait és van tekintélye mások előtt (s utána normálisan udvarol), mint a 2 méteres jóképű égimeszelőre aki "mindjárt besz.rok a nadrágomba ha rámkiabálnak" riad őzike szemekkel pislog.

2022. márc. 8. 23:58
 9/15 anonim ***** válasza:
80%
Nem. 158cm vagyok, azért nem olyan nehéz megugrani, hogy egy férfi nálam magasabb legyen.
2022. márc. 9. 00:51
 10/15 anonim ***** válasza:
96%
Nem. 157 cm vagyok, ha nálam is alacsonyabb az már nem vonzó.
2022. márc. 9. 04:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!