Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a kedvenc szexuális fantáziátok?
Mire gondoltok maszti közben? Vagy akár szex közben (már ha szoktatok közben fantáziálgatni)
Van valami titkos dolog, amire gondoltok? A párotok előtt titkoljátok vagy társadalmilag nem elfogadott dolog?
Ha van kedvetek leírni, írjátok le, illetve a korotokat és nemeteket is légyszi!
Nincs párom, de szerintem van néhány olyan elméleti fantázia, amit nem is kéne elmondani. Mindenkinek joga a fejében azt gondolni amit akar, kicsit elkalandozni. Ez nem rossz.
Az egyetemen van egy prof aki kora 40es éveiben jár, nagyon rendes, kedves, intelligens és elkepesztően jóképű, sármos, szexi. Szerintem szinte az összes női hallgató illetve a tanári kar női tagjainak tekintetes része odavan érte:D nem véletlen.
Na vele sokszor elképzeltem már pl egy irodában. Természetesen nem fog megtörténni, nem fogok lépéseket tenni, van családja stb, most csinálom a mesterdiplomám, stb stb tehát számos okból kifolyólag ez cska fantázia. De azért kicsit izgat fejben (!!) az, hogy egy jóval kb 20-20on pár évvel idősebb, tapasztalt férfiről van szó, meg az egész elég tiltott. Nincs apakomplexusom egyébként, de úgy összességében az egész szitu megint csak hangsúlyozom fejben nagyon beindít:D
Diák-igazgatónő vagy diák-tanárnő fantázia:D
18/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!