Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hubertus678 kérdése:
Debrecenbe hol találok utcai prostikat (örömlányokat) ??
Figyelt kérdés
2022. márc. 7. 22:12
1/5 anonim válasza:
Úgy hallottam, hogy a Nagyállomás és a Teva környékén vannak. De a 4-es út Nyíregyháza felé vezető szakaszán is láttam.
2/5 anonim válasza:
Ahogy az #1-es is írja, de vannak a Böszörményi út felé is. Bár nem tudom miért akarsz útszélieket, nem olcsóbbak annyival mint a lakásosok, cserébe viszont igénytelenebbek. Az út szélén ugyebár nincs zuhanyzó, meg az útszéliek a kamionosokra "specializálódtak" biztos azok után akarsz lenni?
3/5 anonim válasza:
2. Aztán mivel rosszabb az aki kamionosnak teszi szét a lábát.??
A kőműves vagy vasesztergályossal jobb?
Azt se tudod mirt írsz bunkó.
4/5 anonim válasza:
Évekig álltam meg lányoknak debrecen és hajdúhadház között. Bocskaikertig volt hogy 5-8 lány is kint volt meg egy kettő a hadházi elkerülőn. Újfehértó alatt is voltam lánnyal a parkolókban. Mostanában nem nagyon látni kint őket. Nem tudom, hogy a rendőri cseszegetés miatt vagy csak felköltöztek a rosszlányokra. passz. de hallottam többször is hesténként a nagyerdő tele van velük
5/5 anonim válasza:
Soha nem tudják kiirtani a prostitúciót, még Debrecenben sem!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!