Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogy tudtok a legkönnyebben elmenni? Milyen pózban a leggyorsabb vagy legintenzívebb?
Figyelt kérdés
2022. márc. 7. 20:22
1/6 anonim válasza:
Nekem a "hagyományos", vagyis a misszionárius. De ebben talán az is benne van, hogy igy tudom legjobban ölelni, markolászni, es csókolni a párom. A hátulról, vagy oldalt pózokban nem, a lovagló pedig nekem valamiért kényelmetlen
4/6 anonim válasza:
Kutya póz + közben ingerlem a csiklóm
5/6 anonim válasza:
Aktus közben csak missziben sikerült elélveznem, de ahhoz kellett az intenzív csiklóingerlés, amit közben magamnak csináltam. Őszinte leszek, rohadt nehezen jött össze,, fárasztó volt, a kényelmesen ülő pózban történő ujjazás-csiklóizgatás kombó sokkal jobban bejön és erőteljesebb is úgy az orgazmus. Ettől függetlenül imádom az aktus részt is, ki nem hagynám, de az orgazmust nem akkor szeretem elérni.
6/6 anonim válasza:
Hason vagy kutyában.
Szeretek alárendelt szerepben lenni, ez már eleve felizgat, és így könnyebben elélvezek - plusz ebben a két pózban megy belém a párom a legmélyebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!