Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi volt a legintenzívebb orgazmusa?
Hogyan érte el?
Kort és nemed is
Amikor barátnőm szájába élveztem. Eddig csak 2szer volt rá lehetőségem, pedig már 4 lánnyal szexeltem
21F
100%-os alkoholt permeteztem a makkomra és a péniszemre, heregolyóimra (egyáltalán nem rossz érzés, az első 5-10 mp valóban kellemetlen, de utána hihetetlen kellemes melegség, forróság önti el a péniszt).
És fogtam egy nagy szivacsot amibe hűsítő lobalzsamot kentem és körbe tekertem a péniszem vele és ezzel önkielégítettem.
Nagyon intenzív a dolog, ahogy a forró égő, néha-néha maró péniszemre ratekertem a hűsítő lóbalzsamos szivacsot, egészen elképesztő érzés volt.
Ez olyan 15-18 éves korom között volt minden napos. Utána több kellett.
Gumi nèlkül szexeltem a felesègemmel ès benne mehettem el!
34F
Amikor 60 perc előjáték után a pasim berakta a farkát a puncimba majd 5 percig lassan majd egyre gyorsabban tolta,közben a kezével a csiklómat izgatta, a cicimmel játszott attól intenzív orgazmusom lett.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!