Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sógornőm holnap átjön egy üveg borral. Amúgy jó haverok vagyunk, de ha én iszok, akkor mindig kanos vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Évek óta nem ittam amúgy, pont emiatt. De múltkor szóba jött, hogy még sose borozott velem.2022. márc. 6. 13:16
1/20 A kérdező kommentje:
Vagy mondjam le a talit?
2022. márc. 6. 13:16
2/20 anonim válasza:
:D Ugyan, mit veszíthetsz? Hadd szóljon, aztán majd lesz valahogy.
3/20 anonim válasza:
Házi nyúlra nem lövünk! Ez alapszabály.
4/20 A kérdező kommentje:
Köszi 3as, ez alapszabály. De mit tegyek? Kiverjem előtte 3szor, h ne legyek kanos? Vagy ne igyak? Ráadásul a feleségem jobb nő nála.
2022. márc. 6. 13:20
5/20 anonim válasza:
Azért ennyi önuralom legyen már egy felnőtt férfiban.
6/20 anonim válasza:
Meg akarod csalni a feleséged vagy sem? Ez inkább fejben dől el. Ha úgy adódna a helyzet vissza utasítanád vagy simán bele mennél?
Igazából ezt magadban el kell döntened. Te választásod.
7/20 A kérdező kommentje:
Nem akarom megcsalni. De nem tudom a szesz mit váltana ki a gatyámból.
2022. márc. 6. 13:24
8/20 anonim válasza:
Mit akar az a banyek tőled?Egy ribizli?
9/20 anonim válasza:
Ha a sógornőd is benne van akkor ne fogd vissza magad
10/20 A kérdező kommentje:
Egyáltalán lány testvérek megtennék ezt egymással? Néha éreztem, h talán lehetne valami, de lehet csak beképzeltem. Ha iszik, akkor mindig olyan nyitott velem. Amúgy sose értettem a nőket.
2022. márc. 6. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!