Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapcsolatfüggő lányok miért kapcsolatfüggők?
Mi jó ebben nekik? Szex miatt kell nekik valaki? Vagy azért, mert csak úgy tudnak boldogok lenni ha van mellettük fiú?
Az ilyen lányok, csak azt nézik hogy nekik legyen jó? Nem tudom elképzelni az ilyen lányokról hogy megbecsüljenek egy fiút.
Nem igazán vágom, hogy mi az a kapcsolatfüggő. Persze nagyjából értem, csak a pontos definíciót nem ismerem.
Magamból kiindulva (pasi vagyok) az lehet a kapcsolatfüggő, akinek kell egy érzelmi támaszték, akkor is, ha az rosszul bánik vele. Én vonzódtam olyan nőkhöz is, akik nem becsültek meg, de abban hittem, hogy szükségem van rájuk.
Én férfi vagyok és sajnos ebben szenvedek. Szerintem az érzés ugyanaz férfiban mint nőben. Nem találom a helyem egyedül, félek a magánytol, minden egyes perc kapcsolat nélkül olyan fájdalmas és lelkileg annyira megterhelo, hogy kénytelen vagyok olyankor kábítószerekhez nyúlni, talán az önbizalom hiány is az oka, de nagyon rosszul szoktam lenni szinglikent, sehol sem tudok teljesiteni, atomjaimra, részecskéimre hullok....
Ez egy nagyon komoly és veszélyes betegség/állapot, aki nem érzi, aki nincs ebben az csak legyint rá, hogy hisztis pcsa, köcsög ratyi...de több van a háttérben, sokkal nehezebb ezzel élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!