Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért fél megmutatni képen a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fél megmutatni képen a farkát egy csomó srác?

Figyelt kérdés
Szóval mikor ismerkedek nekem szempont, hogy nyitott legyen a másik és merjen farok képet mutatni, mivel egy ronda számomra nem kívánatos farkú partnerrel nem sok értelme van ismerkedni, mert nem fogom őt kívánni. Mégis ha minden képcsere (tehát senki se látott senkit) alapján jelzem az elején ezt mind kiakad. Holott máskor meg kéretlenül is küldik a farok képüket a pasik. Ez miért van?
2022. márc. 5. 10:23
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Egyértelműen nem vagy nő, csak vitát akarsz generálni, a jól ismert sablonokkal. Sajnálom, hogy néhány pasi idáig süllyed.
2022. márc. 5. 10:57
 22/44 anonim ***** válasza:

Dia91

Allj már le!

Ne küldözzges nekem privit!

Mondtam már nem vagyok homar!

2022. márc. 5. 10:57
 23/44 anonim ***** válasza:

Egyértelműen nem vagy nő, csak vitát akarsz generálni, a jól ismert sablonokkal. Sajnálom, hogy néhány pasi idáig süllyed.

Teljesen igazad van!

Szánalmas mikor idáig süllyed valaki.

Az oldal szintje is ez már.

2022. márc. 5. 11:03
 24/44 anonim ***** válasza:

21, 23

Mivel generálja a vitát? Azzal, hogy nem válaszol? Vagy azzal, hogy ha válaszol a válasz neked nem tetszik? Szerintem simán lehet igaza.

2022. márc. 5. 11:05
 25/44 anonim ***** válasza:
Én simán el szoktam küldeni ha kérik. Mert igen, sok csaj kéri, bármilyen hihetetlen. Biztos van az enyémnél szebb és jobb, de nekem tetszik, miért félnék megmutatni?
2022. márc. 5. 11:14
 26/44 anonim ***** válasza:
Hogy mások hogy vannak vele, azt nem tudom! Én csak akkor mutatom meg ha már beszéltünk telefonon. Akkor hallom a hangján, hogy valóban lány/nő van a túloldalon! Amíg csak írja, az nem elég! Írni bármit lehet!
2022. márc. 5. 11:28
 27/44 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem én ezt.

Te minden férfinél egyből ezzel indítassz?

Vagy honnan tudod hogy csomo pasi nem meri?

Kiorobalom már en is, ezzel inditok a csajnál, hali edes megmutatod a nunid?

2022. márc. 5. 11:29
 28/44 anonim ***** válasza:

Mégis ha minden képcsere (tehát senki se látott senkit) alapján jelzem az elején ezt mind kiakad.

Ez a természetes reakcio!

Ki az az idióta, aki látatlanba elküldi az intim képét?

Te mos vagy egy gyermekien naiv kislány vagy, csak egy troll!

2022. márc. 5. 12:27
 29/44 anonim ***** válasza:
Mert aki már csak 2 napot is eltöltött a neten az azonnal levágja hogy egy magát nőnek kiadó meleg kéri tőle a farokképet 😅
2022. márc. 5. 12:46
 30/44 anonim ***** válasza:
De ne legyen már ennyire élettelen, gugli kereső tele farokképpel. Ne itt szerencsétlenkedjen már.
2022. márc. 5. 12:48
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!