Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi számít kis mellnek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít kis mellnek?

Figyelt kérdés

Férfiak, ti nézitek az arányokat, vagy csak a méret a lényeg?

Pl. egy vékony, törékeny nőnek elég, ha arányos, kisebb tenyérnyi melle van? Vagy mindenképp legyen nagy, bármilyen testhez társul?

2022. márc. 4. 23:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekes, hogy egy csajnak milyen melle van. Nekem volt teljesen lapos barátnőm is, meg nagyon csúnya mellű is. Az arca számít meg a személyisége, kisugárzása. A többi csak ajándék.
2022. márc. 4. 23:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az arány fontosabb, ill. ha kisebb is a mell, akkor is a formája inkább a lényegesebb. Amúgy ahogy 1es is mondta, vannak ennél fontosabb dolgok is egy lányon, mint hogy mekkora melle van.
2022. márc. 5. 00:04
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
Kattanjatok már le erről a méret témáról. Kajak, fax ki van. Nincs olyan számomra, hogy kicsi mellek. Nagyon tetszik, bármekkora is. Mondjuk a nagyobbak nem vonzanak, nem szeretem a lógó csecseket. Inkább akkor ne legyen neki. 😃
2022. márc. 5. 00:31
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Ami nagyobb mint egy kövér férfinek van, az már nem kicsi :D
2022. márc. 5. 00:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Az #1-es, #2-esnek tökéletesen igaza van, az összkép, az arányok számítanak. Egy vékony, sportos csajon egy A-s, vagy B-s kosárméret is teljesen okés, egy 90 kg-s nőn már inkább azt mondanák az emberek hogy kis melle van.
2022. márc. 5. 01:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem legyen legalább tenyérbe való azon kívül nem számít
2022. márc. 5. 03:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Én az arányt nézem. Nem zavar ha kicsi, ha illik az alakjához!
2022. márc. 5. 07:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Ami tenyérnyi, vagy kisebb, az kicsi szerintem. Vékony csajnak is jól áll, ha nagyobbak a cickók. De ha nem, az sem baj, attól még tudom imádni.
2022. márc. 5. 08:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Arányos legyen és feszes
2022. márc. 5. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!