Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fesztiválon mennyire könnyü szexhez jutni?
Ronda nőként 😅
Általában a férfiak jó messziről elkerülnek, és csak akkor jött össze valami (általában max csak szóbaálltak velem, esetleg egy béna csók), amikor kocsmában vagy buliban voltam és teljesen szétcsapott pasikkal ismerkedtem.
Fesztiválon még soha nem jártam. Ebből a szempontból kinek mi a tapasztalata? Ronda nőként is van esély valamire, vagy fesztiválon a nők is jobban elengedik magukat, és nagyobb a választék, szóval a pasik nincsenek "rászorulva" a ronda csajokra?
Miben vagy ronda?
Arc, alak, túlsúly, testi hiba
Ahol sok fiatal van, sok pia és benned a szándék, ott lesz benned más is.
Egy nyári fesztiválon ha nőként dugni akarsz - akkor hidd el hogy dugni fogsz 😅 Jó a fenti kocsmás hasonlat, csak ott nem 50-100 ember van hanem több ezer, tízezer. Ha nem 90 kg vagy akkor 100% biztos lehetsz benne, hogy le fog szólítani egy csomó alkalmi szexet kereső pasi.
Megjegyzem, ehhez még nyárig sem kell várnod, elég ha lemész valamelyik swingerben ahol szóló pasi többség van (oda pláne nem a szerelemért mennek a férfiak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!