Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kérdezték a barátaim milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdezték a barátaim milyen volt szexelni a csajjal akit megismertem. Mondtam felejthetetlen és ők azt hiszik jó volt. Pedig a genitális szemölcs miatt az. Elmondjam nekik vagy nem derül ki?

Figyelt kérdés
2022. márc. 3. 23:00
1 2
 11/12 mantis religiosa ***** válasza:
Te ismered őket, mennyire értik az irónikus poénokat. Viszont a lánynak mindenképpen szólj, hogy mielőbb kezeltesse magát!
2022. márc. 4. 09:01
 12/12 anonim ***** válasza:

És milyen szinű a szemölcs?

Nem küldenél képet róla nekem? Bocsi, csak voltam egy, sráccal aztmondta nem az van neki, de nem vagyok biztos benne ,neki fehér is volt de nem ugy nézett ki mnt egy normális szemölcs

2022. júl. 15. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!