Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a feleségem olyan képet küldött napközben a céges megbeszélésen, hogy az asztal alá rakta a telót és a lábai közé fotózott miközben szoknyában ült, este hatalmas szex várható?
Figyelt kérdés
Sajnos a képre azóta párszor kicsaptam, de annyira bevoltam indulva, hogy mindezt még neki is megírtam.Annyit írt hogy estére hagyjak neki is.
De max már csak egyre lenne erőm, mert minden kijött belőlem.
meg fog haragudni, ha gyorsan lerendezem?
32F
2022. márc. 3. 17:05
11/15 anonim válasza:
Látnunk kellett volna a képet, hogy érdemben válaszoljunk rá.
13/15 mantis religiosa válasza:
Még mindig nincs ereje, hogy írjon. 😄😄😄
14/15 A kérdező kommentje:
5 percig bírtam, azt végem is volt.
Pedig előtte inkább nem is írom le hányszor adtam magamnak.
Feleségem is pajkos volt, így nem nagyon tudtam sokáig húzni.
2022. márc. 4. 15:00
15/15 winR válasza:
Szerintem nem is neked akarta küldeni madár! Gondolom a vele szemben ülő kollégának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!