Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Apakomplexusos csajok, nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apakomplexusos csajok, nektek sikerült leküzdeni valahogy?

Figyelt kérdés
Leküzdhető valahogy az apakomplexus vagy reménytelen?

2022. márc. 2. 22:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
71%
Elmentem pszichológushoz legyőzni a traumáimat amit az apám hiánya okozott. Ennyi.... apakomplexusról akkor beszélhetünk amúgy is ha 20+ év felettiekhez vonzódunk inkább és apa pótlékot keresünk.
2022. márc. 2. 22:49
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
#10 18. születésnapon után vett el, 16 évesen jöttem vele össze.
2022. márc. 2. 23:03
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül nem fog menni, csak szakemberrel. S nem mindegy hogy miben nyilvánul meg. Ha az érettebb jó kiállású fickók is bejönnek az még NEM apakomplexus csak megsúgom.
2022. márc. 3. 01:20
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

15 év annak számít? Mert több ennyivel idősebb barátom is volt. Aztán 30 évesen ez egyszercsak átfordult, és egymás után lett két 5 évvel fiatalabb.

Egyébként szerintem se kell leküzdeni, vannak akik 20+ év különbséggel élnek boldogan, csak sajnos nagy az esély a viszonylag korai özvegységre.

2022. márc. 3. 05:20
 15/21 anonim ***** válasza:
62%

Engem DDLG-n belül vonz ez az apaság. De nem, lehetetlen leküzdeni, hacsak nem mész szakemberhez aki segít.

Én eddig mindig idődebb férfiakkal ismerkedtem, de kapcsolatban sose voltam velük. 2 férfivel találkoztam eddig mindkettő kb 20 évvel volt idősebb nálam, egyik csak online domom volt, és egyszer élőben büntetett. Másikkal 1 évig volt viszonyunk, de szex nem volt, mert még szűz voltam.

Most van egy velem egyidős barátom, és felvázoltam neki a dolgokat, most kezd úgymond beletanulni, mivel előttem nem ismerte.

18/L

2022. márc. 3. 05:31
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell leküzdeni? És miért gondolod, hogy apakomplexusod van?

Önmagában az, hogy idősebb pasikhoz vonzódsz, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy apakomplexusod van.

Nekem nincs, szinte minden pasim nagyjából hozzám hasonló korú volt, és nem is érdekeltek soha az idősebbek. Amíg bele nem szerettem egybe, aki 26 évvel volt idősebb. (Igaz, mindenki kb 10-12 évvel fiatalabbnak nézte, sem külsőre, sem belsőleg nem olyan volt mint a kortársai.)

évekig voltunk együtt, és soha egy percig nem éreztem a korkülönbséget (leszámítva hogy apámnak nem tetszett a dolog, anyám viszont tök elfogadta). És nem a korkülönbség miatt lett vége.

Életem legjobb kapcsolata volt...

2022. márc. 3. 07:48
 17/21 anonim ***** válasza:
84%

Egyébként létezik olyan, hogy apakomplexus, vagy csak van egy ilyen szó, amit mondanak?

Olvasott valaha valaki igazi pszichológiai szakkönyvet (nem a Kiskegyedet vagy a NLC-t), ahol van erről valami írva?

2022. márc. 3. 08:16
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
17: létezik igen. Az más kérdés, hogy a köznyelv gyakorlatilag mindenkire rásüti, akinek idősebb párja van, pedig az esetek kisebb részében van ennek valós alapja. Többnyire teljesen más okok állnak a nagyobb körkülönbségű kapcsolatok mögött. Ettől még létező dolog, csak messze nem olyan gyakori.
2022. márc. 3. 08:21
 19/21 anonim ***** válasza:
17%
Itt vagyok🙂 F45
2022. márc. 3. 08:40
 20/21 anonim ***** válasza:
35%
Nálam is jelentkezhetne egy fiatalabb csajszi! 53F
2022. márc. 3. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!