Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan vannak úgy mint én hogy betöltöttem már a 18-at de nem voltam még nővel?
Nagyon gáz hogy már felnőttnek számítok, de nem szexeltem. Kevesebbnek érzem magam azokhoz képest akik már szexeltek, akár már több barátnőjük is volt.
Nem vagyok határozott, önbizalmam sincs, esélytelen hogy legyen barátnőm.
Rossz hogy nekem ilyen élet jutott, sokkal boldogabb lehet az élet egy lánnyal.
Ha ez enyhít kicsit a fajdalmadon...én cserélnék veled kérdező. Tisztán, szüzen mindent újrakezdeni, tiszta lappal...
Még nem vagy elkesve, csak végre bekellene ismerd önmagdnak, hogy nyomorék vagy, ezért ajánlom figyelmedbe az önbizalom hiányos, túlsúlyos, csúnya lányokat.
Figyelj, nem kell párkapcsolatot kialakítani velük, elég ha addig adod a szépet míg beteszed nekik. Utána egy fokkal könnyebb lesz a csajozás is, megnő az önbizalmad, dobni fog rajtad egy kicsit.
Gondolkozz ezen....
Ebből látszik hogy a 18 az csak egy életkor és nem ez határozza meg valójában hogy ki mennyire felnőtt.
Felnőtt akkor leszel ha az önsajnâló életmódot hátrahagyod és tököt növesztve szerzel egy nőt és nem érzed magad attól kevesebbnek hogy nem dugtál.
Elmondom újra meg újra.
Az nem dicsőség hogy valaki szexel.
Az nem dicsőség ha megdugtál egy nőt.
Ez egy érzelmi megnyilvánulás, ami sok esetben kellemes fizikailag és szellemileg is. Ennyi. Nem több és nem misztikum és nem leszel tőle menőbb.
Viszont a picsogás és önsajnálat az p*nariasztó, jobb ha tudod.
Az élet igazságtalan és kemény.
Ha hülye vagy akkor még keményebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!