Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől jó a szopàs, ès mitől rossz?
Figyelt kérdés
Màrmint a technikàra vagyok kivàncsi,tapasztalatokra.
N
2022. márc. 2. 05:24
1/9 anonim válasza:
Fogazásmentes, nedves, kis változatosság sem árthat benne.
Konkrét forgatókönyv nincs hogy mi, de azért kb tudhatod ebből.
3/9 anonim válasza:
Nagyjából leírom, hogy nekem melyik technika tetszik a legjobban, azok közül, amit a párom csinál: fogazásmentes, sok nyálat használ, lassan és mélytehatóan csinálja, fokozatosan növeli a tempót néha, néha rásegít a kezével orál közben, amikor elélveznék is mélyen benne vagyok a szájában, lassú tempót használ legvégén. Ami még fontos nekem az az elején a ráhangolódó simogatás, csók, ölelés, összebújás. Szeretem, hogy ilyenkor még beszélgetünk az elején mindenről, majd szépen lassan térünk át a témára. Nem csak a gyere told le a gatyád megy. Az kevésbé romantikus nekem. Szeretem, hogy mindig meg tud közben valamivel lepni. Viszont talán azt szeretem a legjobban, amikor én közben elkezdem a vállát maszírozni, a mellét izgatni, csiklóját izgatni vagy éppen megujjazom. Az, hogy ő is élvezi nekem tegy plusz. Na meg a legfontosabb: nem kényszerből, undorral vagy csak miattam csinálja, hanem élvezi. Sokszor ő kezdeményez nálunk, szóval ez is egy plusz megint.
4/9 anonim válasza:
Nincs rá recept mindenki mást szeret én például szeretem ha szívja közben és ha játszik a heréimmel
5/9 anonim válasza:
A fogazáson kívül nem tudok negatívumot. A szopás a természet csodája, nekem férfiként nincs nagyobb gyönyör, mint amikor egy csodás nő szájjal kényeztet. Eddig mindegyik partnerem jól csinálta, nem lehet ezt elrontani, max a fogazással.
6/9 anonim válasza:
A szopás valójában virág férfiak számára.
7/9 anonim válasza:
Én például lassan szeretem és ha minél mélyebbre nyeli a partnerem. Figyeljen rám, ha látja hogy közeledik a vége intenzívebben, gyorsabban csinálja és a végén a szájába durranok. Persze mindenki máshogy szereti úgyhogy erre nincs konkrét válasz mi a jó technika. Figyelj a partnerre, lássa rajtad hogy nem kényszerből csinálod, élvezed te is. Nyilván ez akkor működik jól ha előtte/utána (közben 69) ő is kényeztet téged orálisan és a hozzáállása is tükrözi ő is akarja hogy neked igazán jó legyen.
8/9 anonim válasza:
A szopásnál az a leglényegesebb, hogy a leszopott farok melyik végén állsz! :) /vicc/
Szívesen vennék, adnék neked leckét4 :)
9/9 anonim válasza:
A szopás mindenek feletti, óriási gyönyör nekem. Férfiként ez a creme della creme a szexben nekem. Főleg, ha jó sok creme jön a répámból egy hosszú szopatás után.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!