Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz egy szopas jo? Es mitől lesz rossz? Tapasztalatok is jöhetnek.
Ha élvezetből csinálja a nő, ha felizgatja, ha figyel a pasira közben,játszik a makkján nem csak bólogat stb.
N.
Engem senki sem juttatott el még korábban orálisan, csak most a feleségem.
Nekem az a módszer vált be, ha száj és kéz egyidejűleg mozog, a fitymát lehúzva tartja a marok, és a kezét nem csupán fel-le mozgatja a fej mozgásával összhangban, de közben csavargatja is.
A sebesség is pont úgy jó számomra, mint a fenti gifen.
Ettől jó nekem: bő nyállal csinálják,nyalogatják nem csak a makkom hanem a farkam többi részét, játszanak a golyókkal is, szívják finoman, a herezacskót szintén nyalják
Makkot rendesen bekapni
Orál közben lehet irányítani a fejét ritmusra le fel mozgatni ahogy nekem jó
Amitől nem jó: fogaznak, csak a makk hegyét nyalogatják, eleve alig kerül be a partner szájába csak szopogatják mint valami jégkrémet, sok a kézimunka golyókkal, zacsival nem foglalkoznak, nem elég nyálas
Ebből is látszik, hogy nincs univerzális igazság, az egyénnél magánál kell megtapasztalnod.
Én például kifejezetten utálom a herék szopogatását, morzsolását, mert nagyon fájdalmas, a hímvessző nyalogatásából pedig nem érzek szinte semmit, így szintén csak látványra jó, filmen, viszont átélni nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!