Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb eset?
Figyelt kérdés
Ha valakinek fiatal kora óta vannak barátnői, átlagos kinézetűek.
Vagy ha valakinek később jön össze, viszont egy nagyon szép lány.
Melyik a jobb eset?
Én az utóbbiba tartozom, sokáig zavart hogy nekem nincs barátnőm és már rég nem vagyok tini, most viszont lett barátnőm aki nagyon szép. Úgy érzem kárpótolva lettem:D Kb minden fiúnak tetszik és jó érzés hogy most engem szeret.
2022. márc. 1. 21:03
1/4 anonim válasza:
Később. Egyértelmű, hogy jó nőkkel jobb szexelni.
2/4 anonim válasza:
Van ám egy közös metszet, aki mellett nem mentek el a fiatal évei, és mégis szép barátnői voltak... Ez is tipikus önigazoló kérdés.
3/4 anonim válasza:
Az első a jobb eset. Nagyon sok esetben bebizonyosodott már szerintem mindenki számára, hogy a szépség az nagyon jó dolog esztétikailag, de ennyi. Egy átlagos kinézetű lánnyal is lehet eszméletlen jó a szex, a mindennapi életben lehet rendkivül jó az együttműködés, közös élmények, jó kémia, stb. És a gyönyörű, csillagos 10es kinézetű csaj is lehet egy rendkívül unalmas, rideg nő, akivel még a szex sem jó.
4/4 anonim válasza:
Vissza tudod pörgetni az idő kerekét? Nem? Akkor felesleges ezen filóznod, örülj annak ami most van ÉS tegyél meg mindent hogy együtt maradjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!